Farmec adaugă nuanțe noi de rujuri cu acid hialuronic în gama Gerovital Beauty

Rujuri Gerovital Beauty

Farmec continuă extinderea portofoliului de produse și completează gama Gerovital Beauty cu șase nuanțe noi de rujuri. Reunite sub sloganul „Mai mult decât culoare”, noile nuanțe sunt perfecte pentru femeile care preferă un look mai natural, la baza căruia stă o îngrijire cu produse de calitate.

Gama de rujuri Gerovital Beauty acoperă toate preferințele consumatoarelor, culorile și textura acestora fiind potrivite pentru orice ocazie. Rujurile cremoase cu acid hialuronic Criminal Lipstick au o textură bogată, oferind balanța perfectă între confort și acoperire mare, în timp ce rujurile mate cu acid hialuronic Velvet Lipstick conferă machiajului o finisare extrem de elegantă și rafinată, lăsând buzele catifelate și senzuale.

Chiar dacă ne aflăm într-o perioadă mai dificilă, în care siguranța și sănătatea sunt preocupările noastre principale, frumusețea rămâne o nevoie intrisecă a femeii. Machiajul este o modalitate prin care ne putem pune în valoare feminitatea și personalitatea, care ne îmbunătățește starea de spirit și observăm că femeile continuă să se machieze indiferent dacă ies până la magazin ori au o ședință online. Noile nuanțe de rujuri răspund preferințelor actuale pentru machiajul mai natural, de zi, și datorită ingredientului cheie din formulele acestora – acidul hialuronic – produsele hidratează buzele și le corectează discret micile imperfecțiuni, rezistând pe parcursul zilei, fără a da un aspect de buze încărcate”, a declarat Monica Martin, Manager de Produs Farmec.

Noile nuanțe de rujuri cremoase roz piersică, zmeuriu pudrat și intense nude conferă un luciu natural machiajului, iar nuanțele de rujuri mate terracotta, nude și zmeuriu pudrat sunt delicate și asigură o textură mată de lungă durată. 

Gama de cosmetică decorativă Gerovital Beauty este dezvoltată pe baza ingredientelor active, printre care acidul hialuronic, pudra de diamant sau Vitamina E, cu beneficii recunoscute precum hidratare, protecție, rezistenţă îndelungată şi matifiere. Gama acoperă toate necesităţile unui machiaj complet şi include produse pentru ten, ochi, obraji și buze.

Consumatorii pot achiziţiona produsele Gerovital Beauty în reţeaua proprie de magazine de brand Gerovital şi Farmec, şi din magazinul online www.farmec.ro. De asemenea, gama este destinată şi serviciilor profesionale, fiind utilizată în cabinetele cosmetice şi şcolile de machiaj.

Despre Farmec S.A. Cluj-Napoca

Farmec S.A. Cluj-Napoca – cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc – rămâne un brand emblemă pentru România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internaţională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

În iulie, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara, 21 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, București, Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș şi Râmnicu Vâlcea și 2 magazine Gerovital deschise prin sistemul de franciză, la Bacău și Pitești.

About The Author

%d