Teatru de vară la Hop Garden

Update: spectacolul a fost anulat din cauza pandemiei.

Distractia de la Hop Garden si Fool de vară este intregita cu piese de teatru senzationale.

Spectacolul „Ce vine după” ne deschide ușa către tărâmul nebunesc al vesnicului razboi, acolo unde orgoliile domină, partenerul de viata ajunge sa fie un străin, iar dragostea nu are sub nicio formă rolul principal.


Doua personaje bine conturate si puternice ne arată cum căsătoria nonconformista este cea mai bună solutie atunci cand cel pe care il credeai sufletul tau pereche te-a dezamagit.


Umorul și nebunia sunt ingredientele principale ale acestui show, dedicat tuturor celor pentru care imprevizibilul face diferența.

Distributie : Florin Fratila, Ioana Chelmus
Regie : Florin Fratila
Durata : 1h 15

Adresa: Hop Garden, Splaiul Unirii 225, București (zona Vitan)

Data: Duminica, 2 august 2020

Ora: 21:00

Bilete: https://bilete.thefool.ro

Despre Fool de Vara

Fool de Vară” transformă terasa Hop Garden în cea mai mare scenă de comedie în aer liber din centrul Bucureștiului. Cei mai cunoscuți artiști de stand-up din țară, cei mai îndrăzneți magicieni, cele mai complexe personaje vă prezintă o diversitate de spectacole, într-o atmosferă de vacanță.

Despre Hop Garden

La Hop Garden gasiti un mix de servicii care asigura petrecerea unui timp de calitate si trairea unor experiente memorabile. Beraria Hop Garden este un local pentru si despre prieteni, situat in Splaiul Unirii, nr. 225 și deschisă în 2018. Cu o capacitate de 200 de locuri si o terasa ampla, este potrivita atât pentru povești la o halbă de bere “asezonată” cu delicii culinare, cât și pentru evenimente private și corporate organizate într-un cadru informal.

Hop Garden face parte din complexul de agrement specializat in organizarea evenimentelor Magic Park by Hop Garden, alaturi de Magic Ballroom si Magic Bistro.

Contact și rezervări Hop Garden:

Splaiul Unirii nr. 225, Bucuresti

Telefon: 0770 448 443

office@hopgarden.ro

About The Author

%d