New Year's Eve la JW Marriott Bucharest

Revelion 2022

HERE WE GO AGAIN!

E timpul să ”take a chance” la miez de noapte, să ne dezvăluim ca ”Dancing queen” sau king și să cântăm ”Happy New Year” împreună. Voulez-vous?

PATRU PETRECERI DIN CARE SĂ ALEGI:

Grand Ballroom: HOW CAN I RESIST YOU
Constanta Ballroom: HOW MUCH I MISSED YOU
Cucina – The Italian Kitchen:
MAMMA MIA! JW Steakhouse: I COULD NEVER LET YOU GO

Preț 1450 RON* / persoană, TVA inclus

*JW Marriott Bucharest Grand Hotel își rezervă dreptul de a modifica programul evenimentelor, în funcție de restricțiile guvernamentale.

 

REZERVĂRI & DETALII:

Telefon:

+ 4 0724 000 786

Email: revelion@marriott.com

Detalii despre eveniment (in engleza)

Detalii pe eveniment (in romana)

 Website / Facebook

REVELION 2022

SELECȚIE DIN MENIU GRAND BALLROOM

BUFET RECE
Salată de caracatiță cu alge și coleslaw picant Rillete cu somon și salsa de castraveți și papaya Salată de sfeclă cu brânză de capră, quinoa și smochine Carpaccio din piept de rață afumat, spumă de căpșuni,
crocant de parmezan Tartă cu blue cheese și prosciutto Macarons cu ficat de rață, sos de mure
BUFET CALD
Medalioane de vită, momițe pane, sos de vin marsala Pulpe de iepure confiate, sote de năut, sos harissa picant Cartofi mediteraneeni, gruyere Pește călugăr învelit în pancetta, sos de homar Vită la foc lent, cartofi dulci la cuptor, ciuperci porcini Sparanghel la grătar, sos de brânză stilton, pesto de rucola
STAȚIE DE PEȘTE
Ton marinat, avocado, sos tartar Somon la grătar, varză kale Tentacule de caracatiță la grătar, sos de unt, icre negre
DESERT
Cremă de șampanie, ananas poșat Prăjitură Pădurea Neagră Tartă exotică cu banane și ciocolată Prăjitură cu ciocolată și portocale, bezea cu zmeură Profiterol cu caramel Tiramisu, jeleu de amaretto Casonade cu fistic
LIVE STATION
Înghețată tailandeză pregătită în fața dumneavoastră

SELECȚIE DIN MENIU CONSTANȚA BALLROOM BUFET RECE

BUFET RECE
Salată de vită Black Angus, cartofi dulci și ciuperci Portobello Salată de pere, brânză Roquefort, rodie și dressing de lime Salată de calamari și creveți cu tăieței de hrișcă Salată cu carne de crab, icre de somon
SUSHI
Bar de maki și nigiri sushi, ghimbir, sos de soia, wasabi
STAȚIE FOIE GRAS ȘI TRUFE
Ficat de rață cu trufe negre
Foie gras, brioșă cu condimente de iarnă, chutney de fructe de pădure
BUFET CALD
Picioare de crab de Alaska gratinate cu spanac, sos cheddar Mistreț la cuptor, trufe, gnocchi alla romana
STAȚIE DE CARNE LA MINUT
Vrăbioară de vită, sos de piper Cotlete de miel de Australia, sos de porto Porc de Mangalița, selecție de muștar Piept de rață la tigaie, sos de afine Antricot de vită de Argentina, sos chimichurri Vită la cuptor în crustă de ierburi, selecție de sosuri
DESERT
Rulouri cu ceai Matcha umplute cu cremă de ciocolată Valhrona Prăjitură de castane Brule cu fructul pasiuni și mango, crocant de cocos Magnolia cu fructul pasiunii Tartă de lămâie, fructe de pădure Foitaj cu căpșuni, cremă de fistic

SELECȚIE DIN MENIU CUCINA - THE ITALIAN KITCHEN

BUFET RECE
Somon marinat cu ierburi și sfeclă, cipsuri de orez Caracatiță la grătar, cremă de fasole Fava, icre negre Ardei gras umplut cu mozzarella și legume, ou de prepeliță Salată de homar, citrice, dressing de rodii Rulouri de vițel și tartar de ton, dressing de mustar Roast-beef de căprioară, miere cu lămâie și crocant de wasabi
BUFET CALD
Mușchiuleț de vițel, trufe, piure de topinambur Piept de rață chutney de smochine, cremă de gorgonzola Biban de mare cu legume crocante, spanac și sos de raci Baccala în still Genovese, muguri de pin, măsline Mușchiuleț de mistreț învelit în slănină, sos de trufe negre
STAȚIE DE PASTE
Risotto cu cremă de stridii, șampanie, caviar Torteloni umpluți cu ossobuco, cremă de mazăre Calamarată cu vinete și roșii chery, ciuperci porcini,
sparanghel
STAȚIE DE PEȘTE
Ton, spadă, caracatiță, plătică de mare Midii și scoici, creveți tiger
DESERT
Ecler umplut cu cremă de Tiramisu Verină cu zmeură și trandafir Cannoli cu cremă de urdă, fructe uscate Panna cotta cu ciocolată albă, jeleu de afine Savarină cu limoncelo, cremă de alune

SELECȚIE DIN MENIU JW STEAKHOUSE

BUFET RECE
Terină de rață cu portocale Somon Teriyaki cu fenel și salată de castraveți Homar, sos cocktail picant, lămâie Cocktail de creveți marinați în bourbon Tartă cu spanac, blue cheese și pancetta crocantă Chevices de ton, dressing de tequila, lime, coriandru,
chipsuri de porumb Tabbouleh cu quinoa și goji
BUFET CALD
Creveți tiger în crustă de mălai, salsa de roșii cu coriandru Coastă de vită US Black Angus, piure de cartofi cu trufe Cotlet de miel Noua Zeelandă, crustă de semințe, sos de miel Scoici Saint-Jacques la broiler Porc de Iberico, morcovi caramelizați cu castane Cod negru glazurat cu miso, varză chinezească la tigaie Caracatiță la grătar, cartofi cu șofran
STAȚIE LIVE
Vită Black Angus de America, unt cu homar Ficat de rață la tigaie, trufe negre, chutney de dovleac
LEGUME ȘI CARTOFI
Clătite de porumb cu cartofi dulci, sfeclă coaptă
Vinete coapte cu năut și quinoa, dressing de lămâie și măsline Dovleci cu urdă la tigaie, sos de iaurt Conopidă gratinată cu brânză cedar și gruyere
DESERT
Verină cu rubarbă, cremă de ciocolată neagră, crumble de migdale Prăjitură opera cu zmeură Prăjitură cu ciocolată, nucă caramelizată Baklava cu ciocolată, cremă de fistic Prăjitură cu vanilie și ciocolată, unt de arahide JW Cheesecake

Despre JW Marriott Bucharest

Intră în noul an în pași de dans! Lasă-te purtat de magia muzicii live, în atmosfera unică a acestei seri speciale!

About The Author

%d