Noaptea designerilor

Locatia: str. Tudor Arghezi 8-10, Impact Hub Universitate
Data: 14.11.2020 5:00pm

Noaptea Designerilor * 25 de designeri din toata tara se reunesc pentru o singura noapte intr-o expozitie de fashion remarcabila la Impact Hub Universitate.

Noaptea Muzeelor este despre Arta – sub toate formele ei. Este noaptea magica in care portile culturii si artelor frumoase se deschid pentru publicul larg. Pentru prima data parteneri ai acestui eveniment, Asociatia Anonymo Muza si Madam Sophie organizeaza o expozitie cu vanzare a celor mai importanti designeri romani la Impact Hub Universitate.

Cei mai buni 25 de creatori din România vor expune bijuterii din metale prețioase și pietre semiprețioase ce vor străluci într-o atmosferă intimă alături de haine de designer în serie limitată sau unicat.

Veți descoperi istoria brandurilor din Romania de la începuturi până în prezent, prin broșuri special create pentru această noapte magică.

Totodata veți descoperi o nouă imagine a Bucureștiului prin fotografiile profesioniste realizate exclusiv cu telefonul mobil, o premieră am putea spune, de Dana Ștefănescu, professional photographer, într-o mini expoziție. Realizate cu multă pasiune și talent, ele vorbesc despre fragmente din viața și trăirile Danei, îndrăgostită de orașul natal.

Dorim să reabilităm imaginea capitalei, să o ridicăm la adevaratul rang de capitală de pe continentul european.

About The Author

%d