250.000 euro investitii și cifra de afaceri de 700.000 euro la Magic by Hop Garden

Complexul de evenimente Jollero a devenit in aceasta toamna Magic by Hop Garden, activitatile de rebranding si reorganizare a grupului urmand sa fie derulate in perioada decembrie 2019 iunie 2020. Investitia in organizarea si promovarea noii identitati a complexului de agrement este estimata la 250.000 euro si include activitati de reamenajare interioara a spatiilor si saloanelor grupului, proiecte de utilare si modernizare a bucatariei, reorganizarea personalului, activitati de marketing si comunicare. 

 

Compania estimeaza o cifra de afaceri de peste 700.000 euro pentru intregul grup dupa primul an de activitate si un numar de peste 200 de evenimente de diferite marimi si pentru diferite categorii de public, organizate in spatiile interioare si exterioare ale complexului in anul 2020.

 

Magic by Hop Garden este un complex de agrement specializat in organizarea evenimentelor private si corporate, pentru adulti si copii, redeschis in octombrie 2019 si condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului. Cu o suprafata de aproximativ 10.000 mp. situata preponderent in Parcul Moghioros,complexul este impartit in 6 localuri diferite, ce pot fi folosite individual, in functie de evenimentul dorit: petreceri tematice pentru copii sau adulti, evenimente corporate sau private, petreceri la piscina sau in parc, aniversari, baluri sau diferite momente sarbatorite in familie.

 

Complexul Magic by Hop Garden este unul dintre punctele de reper ale Cartierului Drumul Taberei. Situat la intrarea in Parcul Moghioros, intr-o oaza de verdeata si relaxare, este unul dintre spatiile emblematice ale cartierului. Fie ca opteaza pentru relaxare in natura, in gradina Magic, pentru a organiza un eveniment special in saloanele Magic Ballroom sau ca doresc sasi petreaca timpul liber pe terasa incalzita ori in foisorul bistro-ului nostru, in timp ce copiii se distreaza la locul de joaca, suntem fericiti sa le oferim locuitorilor cartierului tot ce isi doresc in zilele libere. Redeschiderea complexului din aceasta toamna sicrearea unei noi identitati a brandului fac parte din proiectele noastre investitionale incepute in 2018, odata cu lansarea berariei Hop Garden, unul dintre cele mai de succes localuri ale noastre din Bucuresti. Speram ca locuitorii cartierului Drumul Taberei sa gaseasca in cadrul complexului Magic tot ce isi doresc pentru a petrece alaturi de familie momente de neuitat, indiferent de spatiul pentru care vor opta si tipul evenimentului dorit, a declaratDaniela Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden.

 

Despre Magic by Hop Garden

Grupul Magic by Hop Garden este situat preponderent in Drumul Taberei 115, la intrarea in Parcul Moghioros si ocupa o suprafatade aproximativ 10.000 mp. cu 6 zone de agrement diferite:

 

Magic Ballroom este spatiul de evenimente private si corporate cu o suprafata de 800 mp. impartita in doua saloane specializate inorganizarea de evenimente private si corporate: Salonul Ambiance cu o capacitate de maximum 120 de persoane si Salonul Grand cu o capacitate de pana la 270 de persoane.

 

-Magic Bistro functioneaza ca un restaurant sau bistro, de luni pana duminica, si ca zona pentru evenimente private, la cerere.Este un spatiu structurat in 4 zone distincte, ce pot fi folosite in paralel pentru diferite tipuri de evenimente: spatiul interior de maximum 50 persoane, terasa incalzita de la primul nivel cu o capacitate de 60 de persoane, foisorul mare de la ultimul nivel cu o capacitate de 40 de persoane si separeul intim pentru 10 persoane, de la nivelul doi (foisorul mic) unde se poate organiza o masa restransa in familie, cu prietenii apropiati sau cu colegii.

 

– Magic Caffe & Garden este o terasa situata in interiorul Parcului Moghioros, pe trei niveluri. Este potrivita pentru momente de relaxare in natura sau pentru petreceri private in aer liber. 

 

– Magic Summer Waves reprezinta un strand amplu ce ocupa o suprafata de 5.500 mp. in interiorul Parcului Moghioros, cu o capacitate de 2.000 de sezlonguri si cu 4 piscine (2 de copii si 2  bazine pentru adulti), precum si cu tobogane de apa. Cu capacitate de 1.500 de locuri, strandul este deschis publicului in fiecare an, din mai pana in septembrie. 

 

– Magic Playground este unul dintre cele mai mari locuri de joacapentru copii din Bucuresti, cu o suprafata de peste 1350 mp., conceput atat pentru recreerea de zi cu zi, cat si ca centru de evenimente si petreceri pentru copii. Ofera accesul la activitati creativ – recreative, educative si distractive prin facilitati si dotari de ultima generatie pentru copiii de toate varstele, alaturi specialisti in organizarea evenimentelor pentru copii si animatori pentru petreceri. 

 

 Hop Garden este o berarie lansata in 2018 si singurul spatiu al grupului situat in Splaiul Unirii, nr. 225. Cu o capacitate de 200 de locuri si o terasa de 400 de locuri, este potrivita atat pentru intalniri cu prietenii, cat si pentru evenimente private si corporate organizate intr-un cadru informal.

 

Contact Magic by Hop Garden

Email: pr@magic-park.ro

Telefon: 0770 448 443/ 0748 116 938

www.magic-park.ro

www.hopgarden.ro

About The Author

%d