Carpathica Authentic este un proiect si o afacere de familie dedicata in intregime ideii de a sustine excelenta romaneasca.

Din punct de vedere legal Carpathica Authentic Srl este o persoana juridica legal inregistrata in Romania, fiind o companie cu capital integral romanesc.

Proiectul nostru este un proiect complex si cuvintele cheie care ar putea sa il descrie cel mai bine sunt Viziune, Strategie, Cercetare si Dezvoltare, Technologie si Inovatie.
Investind in toate acestea cream un mediu in care inovatia se intampla in mod natural, ceea ce inseamna ca schimbarea nu este exceptia ci norma iar in acest fel suntem supusi unei evolutii continue.

Noi folosim toata experienta acumulata in ultimele doua decenii, invatam continuu si prin intermediul technologiei cream medii in care partenerii nostrii pot sa se dezvolte in mod organic si ca atare robust.
Tot ceea ce cream foloseste technologii de ultima generatie care sustin cu succes pe intreg globul proiecte extrem de complexe care merg de la platforme de comert electronic pana la aplicatii spatiale, de la simple motoare de cautare pana la aplicatii stiintifice, de la retele sociale pana la aplicatii financiare, acestea fiind doar cateva exemple. Aceste technologii noi le punem la dispozitia partenerilor nostri si impreuna cu ei nu asteptam viitorul, il creem.

Metodologiile folosite de Carpathica Authentic si implementate in toate proiectele si aspectele companiei sunt bazate pe methodologii Lean si Agile deoarece pentru a supravietui e nevoie de un proces de invatare continua, e nevoie de schimbare si prin aceasta de evolutie. Prin toate acestea noi incercam sa oferim medii agile/flexibile care pe langa faptul ca au menirea de a crea avataje competitive pentru partenerii nostri, au si menirea de putea raspunde prompt provocarilor pietei care pot fi extrem de puternice si dure (ex. in cazul unei crize). Depundem tot efortul pentru a oferi mereu optiuni si solutii eficiente si eficace celor care au ales sa ne fie parteneri de afaceri.

Indiferent de proiect Carpathica Authentic are o abordare foarte simpla si anume „Anticipeaza. Gandeste. Actioneaza.”. In acest fel si repetand ciclul ori de cate ori e nevoie orice provocare se simplifica si astfel solutiile ofera noi perspective si raspunsuri reale.

Prin carpathica.com facem doar primul pas pe un drum lung si care ne va duce unde altii nu au mai fost, dar vom lasa urme ca si altii sa poata veni. Pentru ca noi traim la marginea haosului unde imaginatia devine inovatie. Avem convingerea ca lucrurile nu vor mai fi la fel dupa carpathica.com.

Te asteptam sa ni te alaturi fie ca si cumparator, fie ca partener,
Carpathica Authentic

About The Author

1 thought on “Carpathica

Comments are closed.

%d