Aoro.ro este un website deţinut de brandul NOTINO. Afacerea a fost lansată pe piaţă începând cu anul 2004, istoria mergând înapoi până în anul 2000, când fondatorii (pe atunci Parfums.cz) au deschis prima afacere pe Internet.

În prezent, compania operează juridic sub denumirea de Notino, s.r.o. (echivalentul unei SRL), în timp ce online operează, în urma unui rebrand în 2016, ca NOTINO – cel mai mare eshop de cosmetice și parfumuri din Europa Centrală. Aceasta are operaţiuni deschise în 18 țări, printre care se numără inclusiv SUA și Marea Britanie. Deservim anual în toate aceste ţări sute de mii de clienţi si ocupăm un loc de top, din punct de vedere al cifrei de afaceri şi al numărului de clienţi deserviți. Suntem lider în vânzările de parfumuri şi cosmetice în Slovacia şi Cehia, ţări în care compania are cea mai îndelungată experienţă. Ocupăm acest loc datorită orientării către client din punct de vedere al serviciilor oferite şi al preţurilor practicate.

Suntem conştienți de faptul că succesul este construit pe încrederea si satisfacţia clienţilor noștri. Angajaţii companiei acţionează conform unui Cod de Etică care pune accentul pe profesionalism şi dorinţa de a satisface nevoile clienţilor. Principiile cuprinse în Codul de Etică confirmă faptul că obiectivul principal este satisfacţia clienţilor pe termen lung, si nu un profit imediat.
Compania Notino s.r.o. (SRL) a fost mult timp activă în dezvoltarea vânzărilor în Europa Centrală. Am contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea serviciilor generale, introducerea unor noi standarde pentru clienţi şi cooperam deschis cu organizaţiile de consumatori din fiecare ţară.
În prezent, Notino s.r.o. (SRL) colaborează cu cele mai mari companii din Europa Centrală, atat la nivel de furnizor de produse, precum şi la nivel de cooperare în domeniul comercial și diverse proiecte non-comerciale.

About The Author

%d