Două manifestări tematice de succes la ROMEXPO: #BifeSim2022 și #CosmeticsBeautyHair2022

În perioada 22 – 25 septembrie, ROMEXPO a organizat două manifestări tematice: Bife – Sim Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii și Cosmetics Beauty Hair Expoziție internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură. Cu acest prilej, peste 14.580 de vizitatori, specialiști și public larg, au ajuns în Centrul Expozițional.

Mulțumim companiilor care s-au alăturat celor două evenimente și au făcut tot posibilul ca edițiile de anul acesta să se desfășoare în bune condiții. Știm că majoritatea sectoarelor de activitate întâmpină dificultăți economice și logistice, noi fiind chiar una dintre cele mai afectate industrii în ultimii ani, și că participarea la târguri și expoziții implică eforturi considerabile, însă renunțarea nu este o soluție. Cu pași mici, dar serioși și siguri, putem face ca orice revedere din Centrul Expozițional să fie un real succes. Le suntem recunoscători partenerilor pentru profesionalism și sprijinul acordat în organizarea Bife Sim și Cosmetics Beauty Hair, iar vizitatorilor le transmitem că îi așteptăm la edițiile din 2023! Sau la alte evenimente din portofoliul nostru”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

#CosmeticsBeautyHair2022 a fost un adevărat festival al frumuseții cu activități tematice și workshop-uri, promoții irezistibile la toate produsele și o atmosferă vibrantă.

Producători, importatori și distribuitori de produse și echipamente cosmetice și de înfrumusețare au prezentat tendințele în make-up, hair styling și skin care și au desfășurat la stand o serie de demonstrații live de nail art și make-up.

65 de companii din țară și străinătate au expus la #CosmeticsBeautyHair2022 peste 150 de branduri de produse profesionale, manifestarea înregistrând un grad de internaționalizare de 15%.

În cadrul evenimentului, vizitatorii, specialiști sau pasionați, au participat la Zilele Internaționale ale Frumuseții, o serie de masterclass-uri, demonstrații și workshop-uri gratuite organizate de Beauty One și Atelierele ILBAH, unde au învățat cele mai apreciate și folosite tehnici de la experți renumiți din domeniu.

Nu au lipsit nici trucurile în materie de tunsori sau styling, pentru că Bărbosul Prietenos a adus la #CBH2022 cunoscuți artiști din domeniul frizeriei.

Ediția de anul acesta a Cosmetics Beauty Hair 2022 s-a bucurat și de prezența unor influenceri cunoscuți din zona de beauty și lifestyle.

Pentru informaţii destinate presei:

Oana Netbai – PR ROMEXPO

mailto: oana.netbai@romexpo.ro

Tel: 0758/ 837 759

About The Author

%d