TORO Design este un brand de mobilier si decoratiuni de lux creat in 2016 pentru tarile din Europa Centrala si Balcani si reuneste o serie de designeri, artisti, artizani, producatori din Turcia si Romania, din Iran, Coreea de Sud si Uniunea Europeana.

Investitia initiala in crearea si dezvoltarea brandului Toro Design a fost de 0,5 milioane de euro.

Investitiile ulterioare Toro Design vor ajunge la cateva milioane de euro si vor include incheierea unor parteneriate strategice cu producatori de mobilier si decoratiuni de lux, crearea unui centru de design in Romania si mutarea unei parti a productiei la nivel local. Compania si-a propus sa ofere consumatorilor din Romania mobilier creat din materiale special selectate pentru a nu avea consecinte asupra sanatatii, piese realizate manual, in proportie de 80%, alaturi de colectii unice, create de echipa TORO Design.

Showroom-ul din Bucuresti a fost creat cu rolul de hub si sediu central pentru intreaga regiune si este primul din reteaua de showroom-uri care urmeaza sa fie deschise in Cluj, Constanta, Iasi si Timisoara.

Pe langa colectiile de mobila inspirate de asteptarile clientilor si ale pietei in stilurile neo-clasic, baroc si oriental, compania ofera si servicii de design interior pentru vile si apartamente, precum si numeroase piese de mobiler si decoratiuni semnate de artisti recunoscuti, alaturi de mobilier din lemn masiv creat cu materiale de lux de la Casa Versace.

Detalii suplimentare pe www.torodesign.ro.

Contact

Toro Design

Adresa: B-dul PIPERA, Nr. 25 A, Voluntari, jud. Ilfov

Email: toro@torodesign.ro

Website: www.torodesign.ro

About The Author

%d