Centrul de Evenimente The President devine The President Club si estimeaza o dublare a cifrei de afaceri pana la finalul anului

In perioada 2021-2022, Centrul de Evenimente The President pregateste un amplu proces de rebranding in urma caruia va adopta un nou nume: The President Club.

Obiectivul acestui rebranding este consolidarea imaginii companiei de expert al serviciilor organizatorice, precum si promovarea diversitatii si calitatii in organizarea evenimentelor private si corporate. Demarat in iunie 2021, rebranding-ul va fi realizat in mai multe etape, prima materializandu-se in implementarea pe partea de identitate corporatista cu schimbarea siglei si a denumirilor, pentru a reflecta mai bine serviciile companiei.

Dupa perioada de criza traversata de industria HORECA, The President Club a reluat trendul ascendent intrerupt in 2020, estimand pentru sezonul 2021 un grad de ocupare de 100% a spatiilor pentru evenimentele interioare si exterioare, precum si o dublare a cifrei de afaceri a companiei comparativ cu sezonul 2020.

In aprilie 2020, The President Club raportase o cifra de afaceri cu 35% mai mare decat in anul fiscal anterior.

 

”The President Club este un spatiu organizat in mod profesionist, gandit ca o afacere de durata care s-a dezvoltat in mod progresiv, de la an la an. Investitiile companiei noastre au inclus crearea unor spatii speciale care sa deserveasca evenimente ample, cu participarea a peste 1000 de persoane concomitent, amenajarea ballroom-urilor cu mobilier modern si pereti mobili, utilarea profesionista a bucatariei cu aparatura de calitate, investitii in calificarea si retentia personalului, amenajarea terasei cu 600 de locuri, precum si investitii importante in modernizarea si intretinerea piscinei. Dupa un an dificil pentru toata societatea, ne reincepem activitatea organizatorica plini de entuziasm si cu forte proaspete, pregatiti pentru a raspunde multitudinii de solicitari pentru evenimente, caci unul dintre obiectivele noastre este cel de a crea o comunitate de oameni indragostiti de atmosfera petrecerilor The President Club”, a declarat Corin Romanescu, CEO The President Club.

In cei 8 ani de activitate, The President Club a organizat peste 2000 de evenimente private si corporate. Dintre acestea, peste 60% au fost evenimente private diferite (nunti, botezuri, cununii, petreceri private, pranzuri ocazionate de momente speciale din viata clientilor, evenimente pentru copii etc.). Numarul evenimentelor corporate organizate in ultimii ani s-a dublat comparativ cu anii anteriori, crescand cu 30% ponderea evenimentelor de companie cu numar mare de participanti (intre 400-800 de invitati).

In 2021, compania va continua investitiile in amenajarea si modernizarea terasei, a spatiilor de evenimente si a piscinei, alocand bugete de promovare, bugete pentru intretinerea si modernizarea aparaturii, precum si pentru cheltuieli legate de rebranding.

Despre Corin Romanescu
CEO al The President Club, Corin Romanescu activeaza de 20 de ani pe piata HORECA fiind martor al principalelor tendinte ale fiecarei perioade. in ultimii 8 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 2000 de evenimente corporate si private, oferind sfaturi practice si sprijin pentru sute de cupluri si zeci de companii din sectorul privat. Este Presedinte al Asociatiei pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane si Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti.

In ultimii ani Corin Romanescu s-a implicat in activitati de leadership, initiind derularea unor programe educationale, sociale si culturale, pentru sprijinirea tinerei generatii de profesionisti, precum Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP. Printre programele educationale derulate in ultimii 3 ani se numara: ”Sanatate prin aqua gym”, ”Vinum Et Carmina”, ”Toamna se numara… nuntile”.

 

Despre The President Club
Situat pe malul Lacului Tei si inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, The President Club este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

The President Club dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, intre orele 10.00 – 24.00 si de 5 ballroom-uri pentru evenimente: ballroom-ul Thomas Jefferson (fost Roma) cu o capacitate intre 50 si 100 de persoane, ballroom-ul Theodore Roosevelt (fost Milano) cu o capacitate intre 100 si 150 de persoane, ballroom-ul George Washington (fost Verona) cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, ballroom-ul Abraham Lincoln (fost Florenta) cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, Liberty Grand Ballroom-ul cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane, alaturi de o terasa cu o capacitate de 400 de persoane (The President Garden) si o piscina, The President Pool.

Serviciile oferite de The President Club includ meniuri all inclusive realizate de Chefi culinari, muzica si sonorizare, animatori, decoratiuni si aranjamente florale, servicii foto-video, Candy Bar (bufet de prajituri), Cheese Bar (Bufet de branzeturi), Smoke Bar (pe terasa) si Fruit Bar (Bufet de fructe).

In perioada 2013-2021, The President Club s-a implicat in comunitate, sprijinind mai multe proiecte sociale: case de copii, centre culturale, centre pentru animale abandonate etc.

Contact si detalii suplimentare:
Telefon: 0763550406, 0760087384, 0766 747 379, 0730 209 536, 0720 047 541
Email: office@president-events.ro
Website: www.the-president.ro
Website: www.corin-romanescu.ro
Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti
(in Parcul Tei – pe malul lacului)
Program: Luni-Duminica: 10:00-24:00

About The Author

%d