Luna Femeii se aniverseaza la Iris Titan Shopping Center, cu o expoziție de picturi realizate de femei

Luna Femeii se aniverseaza la Iris Titan Shopping Center, cu o expoziție de picturi realizate de femei

Până la finalul lunii martie, Iris Titan Shopping Center își încântă vizitatorii cu o expoziție specială de picturi realizate de trei artiste, ce poate fi admirată pe galeriile centrului comercial. Zilnic, între orele 10:00 și 21:00, vizitatorii centrului au acces gratuit la expoziția intitulată “Femei pentru femei”, o serie de picturi în ulei realizate de artistele Simona Niculae, Teodora Simona Tudor și Ioana Rîmbu și dedicate femeilor care le inspiră. Expoziția poate fi văzută la nivel parter, la baza scărilor rulante, în zona dintre C&A și H&M.

Simona Niculae

Tot ceea ce mă înconjoară influențează în mod direct subiectele operelor mele, cu toate acestea cea mai importantă sursă de inspirație o reprezintă propria experiență. Picturile mele sunt un studiu despre emoții și experiențe și le consider un jurnal intim al complexității și diversității naturii umane. Contrastele îndrăznețe de lumină și culoare desenează adesea situații psihologice sau sociale ale persoanelor descrise. Pictura înseamnă reflecție nu producție.

Ioana Rîmbu

În 2016 am terminat un curs de Artă decorativa și design în cadrul căruia, timp de 3 ani, am participat la numeroase expoziții de grup și concursuri naționale, care mi-au adus și două premii, o mențiune din Sibiu și un premiul 1 din Galați, ambele la secțiunea pictură. Înclinația spre artă și frumos a fost mereu prezentă în viața mea, dar în ultimii 6 ani am ales doar aceasta cale și am explorat mai multe laturi ale artelor frumoase: pictură/grafică/street art, modelaj figurine umane, designul și crearea de produse din piele naturală. În pictură am abordat la începuturi un stil realist cu tușe picturale și am continuat cu trecerea timpului către compoziții stilizate ușor spre abstract.

Teodora Simona Tudor

Adesea mi-am pus întrebarea “ cine sunt eu?”. Sunt ca un Vulcan care dezlănțuie sentimente de iubire, bunătate, căldură, dar și dezamăgiri, furie, supărări, lacrimi …care se transformă în nestemate ascunse pe pânzele pictate de mine. Pentru mine arta/pictura este propriul suflet! Pictez ceea ce simt, ceea ce mă face fericită și liberă, chiar și în momentele mai întunecate ale vieții mele, eu încerc și văd lumina și speranța; iar culorile sunt emoțiile și trăirile adunate de-a lungul vieții! Fiecare pictură o fac să vibreze de sentimente nobile și pure, să para reale sau un vis străbătut de alți ochi.

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Iris Titan Shopping Center controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Mai multe informații despre campaniile și promoțiile în desfășurare descoperiți pe https://centrulcomercialauchan.ro/auchan-titan.

About The Author

%d