Expoziția mini mașinilor – la Mega Mall. Dacia Lastun si Trabantul printre exponate

Expoziția mini mașinilor - la Mega Mall. Dacia Lăstun și Trabantul printre exponate

• Dacia Lastun si Trabant se regăsesc printre cele 12 mini mașini expuse la Mega Mall între 8-28 martie
• Expoziția reunește unele dintre cele mai accesibile automobile europene din perioada 1950-1970
• Automobilele de mici dimensiuni au devenit mașini cult, apreciate și căutate în prezent de colecționari

În martie, Mega Mall găzduiește, în exclusivitate, „Mega Expoziția Mini Mașinilor” ce reunește 12 dintre cele mai simpatice automobile retro, de dimensiuni reduse, din lume. Până pe 28 martie, vizitatorii vor descoperi fermecătoarele modele vintage precum Volkswagen Beetle, Fiat 500, ROVER Mini și chiar și Dacia Lăstun și Trabant, expuse la nivelul 0 și 1 al mall-ului.

Atmosfera nostalgică va fi completată de tablouri ale mașinilor pictate în cafea de către Adrian Mitea (The Coffee Artist). Artistul a ilustrat automobilele în spații din arhitectura Mega Mall, imaginate în contextul anilor 1950. Cei interesați pot vizita expoziția gratuit. Pentru o experiență cât mai plăcută și sigură, purtarea măștii de protecție și menținerea distanței fizice sunt obligatorii.

Dacia Lastun si Trabant

Publicul va putea admira 12 mini mașini aparținând membrilor Clubului Retromobil, printre care VW Beetle, Citroen 2CV & 4CV, Renault Gordini, Fiat 850, BMW Isetta, Dacia Lastun, Trabant și altele.

 

Despre Mega Mall


Mega Mall este unul di
ntre cele mai moderne centre comerciale din București și primul centru comercial din România care primește Certificatul de Conformitate COVID-19, din partea experților companiei suedeze SAFE Shopping Centers – autoritate pe piața de retail internațională care acreditează siguranța centrelor

comerciale din toată lumea. Mega Mall a fost inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro.

Centrul acoperă în total cca. 200.000 metri pătrați și face parte din portofoliul NEPI Rockcastle. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 76.000 de metri pătrați, dispuși pe 5 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de aproximativ 3.000 de locuri dispuse pe 7 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.

Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un concept modern de spații de distracții, operat de trickShot Mega Mall, sală de jocuri deschisa non-stop, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Brandurile prezente sunt:

H&M, Zara, Koton, Mango, Peek & Cloppenburg, Guess, POEMA, DIKA, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Notino, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Orsay, Adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, Nala, NEXT, Tommy Jeans, Monarch, Hervis, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC sau Aldo. Ofertei de food court li s-au adăugat în 2017 Taco Bell, McDonalds și Trickshot Mega Mall, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu biliard și bowling. In 2019 a fost inaugurat primul restaurant Burger King din țară. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz și Burger King din România.

În decembrie 2019 a fost inaugurată cafeneaua-concept Starbucks, amenajată sub formă de insulă.

About The Author

%d