Alexandru Sautner, fondatorul GIOELIA Cremeria, deschide un nou restaurant cu o investiție de 300.000 euro

Alexandru Sautner, fondatorul Gioelia Cremeria, își extinde portofoliul de business în domeniul Horeca prin Oliveto by Caelia, restaurant ce va fi inaugurat în a doua jumătate a lunii martie, după o investiție de 300.000 euro.

Noul restaurant are o capacitate de 70 de locuri în interior și o terasă cu 50 de locuri la exterior, fiind situat în zona de nord a Capitalei, pe bulevardul Erou Iancu Nicolae nr. 82 – 84, în cadrul unui nou ansamblu rezidențial.

Oliveto by Caelia este noul punct de atracție gastronomică din Capitală, pe care îl vom inaugura în această lună. Asa cum în toate proiectele noastre de până acum am obținut recunoașterea și aprecierea clienților, și de această dată am gândit atent fiecare detaliu, pentru ca totul să ofere o experiență pe care cei care ne trec pragul își vor dori să o repete. Îi invităm la Oliveto by Caelia pentru felurile de mâncare originale, realizate cu ingrediente aduse din Italia, Grecia și America, pentru locul primitor, deosebit și prietenos pe care l-am amenajat pentru ei. Am ales by Caelia pentru că noul restaurant este o extensie a proiectului Caelia Beach și vine ca o celebrare a succesului pe care îl are locația de la Marea Neagră,“ a declarat Alexandru Sautner.

După cum sugerează și numele, Oliveto by Caelia este un restaurant cu specific Italian, dar cu influențe internaționale ale cărui preparate vor purta semnătura lui chef Marian Lupu.

“Experienta culinară este adevărata vedetă la Oliveto by Caelia, pentru că le propunem clientilor combinații bogate în arome și platinguri desăvârșite. Îi invităm pe oaspeți să descopere și le promitem că rețetele create pentru ei pot satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi.”, a declarat chef Marian Lupu.

Alexandru Sautner aduce Oliveto by Caelia pe piața Horeca din România, după ce a pus bazele și a dezvoltat gelateriile Emilia Cremeria, care, în 2019, au devenit Gioelia Cremeria Italiana.

About The Author

%d