Stand-up Comedy cu Radu Bucalae, George Tanase si Ioana State la Hop Garden

Fool de vara” continua la Hop Garden cu un spectacol de stand-up comedy de exceptie: Ioana State, George Tanase si Radu Bucalae.


In deschidere
: Madalin Cîrje si Radu Boian! 


Adresa:
Hop Garden, Splaiul Unirii 225, Bucuresti (zona Vitan)


Data:
Joi, 11 Iunie 2020


Ora: 21:00


Bilete: https://bilete.thefool.ro

Despre ”Fool de Vara”
“Fool de Vara” este un proiect de entertainment ambitios, care lanseaza cea mai mare scena de comedie in aer liber din Bucuresti. “The Fool” muta show-urile de stand-up comedy la terasa Hop Garden si promite spectacole incendiare si portii sanatoase de umor. Cei mai cunoscuti artisti de stand-up din tara, cei mai îndrazneti magicieni, cele mai complexe personaje va prezinta o diversitate de spectacole, într-o atmosfera de vacanta.

Despre Hop Garden

La Hop Garden gasiti un mix de servicii care asigura petrecerea unui timp de calitate si trairea unor experiente memorabile. Beraria Hop Garden este un local pentru si despre prieteni, situat in Splaiul Unirii, nr. 225 si deschisa în 2018. Cu o capacitate de 200 de locuri si o terasa ampla, este potrivita atat pentru povesti la o halba de bere “asezonata” cu delicii culinare, cat si pentru evenimente private si corporate organizate într-un cadru informal.

Hop Garden face parte din complexul de agrement specializat in organizarea evenimentelor Magic Park by Hop Garden, alaturi de Magic Ballroom si Magic Bistro.

Contact si rezervari Hop Garden:

Splaiul Unirii nr. 225, Bucuresti

Telefon: 0770 448 443

office@hopgarden.ro

www.hopgarden.ro

About The Author

%d