Stand-up Comedy cu Micutzu Cosmin Nedelcu, Bordea și Claudiu Popa la Hop Garden

Stand-up Comedy cu Micutzu Cosmin Nedelcu, Bordea și Claudiu Popa la Hop Garden

Serile de vară merg cel mai bine cu show-urile de stand up, alături de prieteni!

Continuăm distracția la Hop Garden si ”Fool de vara” cu un spectacol de excepție: Micutzu Cosmin Nedelcu, Bordea și Claudiu Popa!

In deschidere: Toni Andrei

Adresa: Hop Garden, Splaiul Unirii 225, Bucuresti (zona Vitan)

Date spectacole:

Vineri, 12 Iunie 2020

Sambata, 13 iunie 2020

Ora: 21:00

Bilete: https://bilete.thefool.ro

Despre ”Fool de Vara”
“Fool de Vara” este un proiect de entertainment ambitios, care lanseaza cea mai mare scena de comedie in aer liber din Bucuresti. “The Fool” muta show-urile de stand-up comedy la terasa Hop Garden si promite spectacole incendiare si portii sanatoase de umor. Cei mai cunoscuti artisti de stand-up din tara, cei mai îndrazneti magicieni, cele mai complexe personaje va prezinta o diversitate de spectacole, într-o atmosfera de vacanta.

Stand up comedy la Hop Garden2

Despre Hop Garden

La Hop Garden gasiti un mix de servicii care asigura petrecerea unui timp de calitate si trairea unor experiente memorabile. Beraria Hop Garden este un local pentru si despre prieteni, situat in Splaiul Unirii, nr. 225 si deschisa în 2018. Cu o capacitate de 200 de locuri si o terasa ampla, este potrivita atat pentru povesti la o halba de bere “asezonata” cu delicii culinare, cat si pentru evenimente private si corporate organizate într-un cadru informal.

Stand up comedy la Hop Garden2

Hop Garden face parte din complexul de agrement specializat in organizarea evenimentelor Magic Park by Hop Garden, alaturi de Magic Ballroom si Magic Bistro.

Contact si rezervari Hop Garden:

Splaiul Unirii nr. 225, Bucuresti

Telefon: 0770 448 443

office@hopgarden.ro

www.hopgarden.ro

Hop Garden (2)

About The Author

%d