Cluburi cu activitati sportive online

Viva Sport Club

In urma hotararii Comitetului de Urgenta activitatea cluburilor sportive a fost suspendata, incepand cu 11.03.2020.

Totusi, pentru a veni in sprijinul celor care isi doresc sa continue antrenamentele si in aceasta perioada dificila, o parte dintre cluburi au decis sa ofere clientilor antrenamente online pe care acestia sa le urmeze direct de acasa.

Insa daca unele cluburi ofera aceste antrenamente in mod gratuit, disponibile pentru toti vizitatorii, alte companii au decis sa ofere antrenamente in exclusivitate pentru clientii clubului sau contra cost.

Dintre cluburile sportive care ofera antrenamente gratuite sau contra cost tuturor celor interesati sa-si mentina o viata sanatoasa si activa, fac parte:

 

Viva Sport Club

Incepand de pe 12 martie, instructorii Viva Sport Club ofera in fiecare zi cate un antrenament intre 35 de minute si 1 ora. Ridica-te de pe canapea si da-i drumul la treaba!

 

LadyFit Gym

Clubul organizeaza cursuri online contra cost. Prețul este de 150 de lei și aveți la acces la toate clasele online timp de 30 de zile, este disponibil direct pe site-ul LadyFit.

Cursuri live

 

Next Door Fitness

In fiecare zi Next Door Fitness ofera cate un antrenament gratuit online sub forma unui live session.

Accesul este gratuit pentru toti membrii in saptamana 16 Martie – 22 Martie, tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti in DM mesaj cu numarul vostru de telefon, sa va dam acces in grupul de WhatsApp.

?In fiecare zi de luni pana Vineri clubul face cate o sesiune LIVE de antrenament, de la ora 18:00, ??iar a doua zi veti avea acces la antrenament in reluare, inregistrat.

 

DownTown Fitness

Noul club de fitness ofera zilnic cateva exercitii pe durata a 2-3 minute folosind antrenorii clubului pentru diferite categorii de muschi.

Stejarii Country Club

30 Minute Power Vyniasa Flow | Yoga
O nouă zi, un nou antrenament alături de #StejariiCountryClub.

About The Author

%d