Târgul de Crăciun București 2019 – Bucharest Christmas Market 2019

Bucharest Christmas Market
Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează Târgul de Crăciun Oficial al Capitalei, între 28 noiembrie – 26 decembrie 2019, în Piața Constituției, eveniment care atrage peste 1 milion de vizitatori din țară și din străinătate.
Pentru aproape o lună, Târgul de Crăciun București reprezintă o destinație de neratat pentru cei care vorsă experimenteze un Crăciun tradițional, fiind un târg dedicat întregii familii, care transformă centrul capitalei într-un oraș de poveste. Vizitatorii se pot bucura de concerte și spectacole, de un târg tradițional format din peste 100 de căsuțe cu decorațiuni și produse de sezon, precum și de o zonă gastronomică unde pot degusta preparate românești autentice.
Casa magică a lui Moș Crăciun este destinația favorită a copiilor, fiind un loc de poveste unde Moșul și elfii săi așteaptă vizitele celor mici și scrisorile cu dorințe pentru cadourile de Crăciun. Atracțiile includ un carusel pentru copii, un patinoar în aer liber pentru întreaga familie, o iesle și un minunat brad de Crăciun, înalt de 30 de metri.
Bucurați-vă de un Crăciun tradițional de neuitat în București!
Intrare liberă.

About The Author

%d