Business Center The President s-a deschis si gazduieste cel mai mare magazin dm din Bucuresti

Deschidere DM Business Center The President (2)

Astazi, 26 septembrie, este inaugurat cel mai mare magazin dm din Bucuresti, situat in sectorul 2, bd. Dacia nr. 169, in cadrul Business Center The President. Noul centru de afaceri este construit la intersectia dintre bd. Dacia, strada Mihai Eminescu si Calea Mosilor de antreprenorul Corin Romanescu, owner si manager al Centrului de Evenimente The President si a fost finalizat in luna septembrie 2019.

Noua drogherie dm este situata la parterul cladirii de 5 etaje si ocupa o suprafata de 370 mp., cu cale de acces pentru clienti din bulevardul Dacia. Evenimentul de lansare a drogeriei se desfasoara in magazin, in perioada 26 – 28 septembrie, intre orele 9.00 – 21.00.

Pe durata celor 3 zile de lansare a noului magazin, dm drogerie markt ofera 15% reducere la fiecare produs cumparat, cadouri, concursuri cu premii, sedinte de machiaj, impletituri de toamna cu Cosanzenele si surprize cu Dorian Popa. Pentru a sustine comunitatea, toate incasarile obtinute pe 26 septembrie, intre orele 15-17, vor fi donate catre MagiCamp.

Business Center The President este un ansamblu imobiliar clasa A, cu o suprafata construita desfasurata de aproape 5000 mp., dispusa pe 8 niveluri (2S+P+5E). Cladirea cuprinde 4 zone: subsolul cladirii cu o suprafata de 1500 mp. include 50 locuri de parcare dispuse pe doua niveluri, baza cladirii cu 3 spatii comerciale ce au o suprafata totala de 650 mp., cele 5 etaje ce ofera spatii de birou si terase cu o suprafata totala de 2850 mp. si peste 100 mp. spatii publicitare Outdoor si Indoor, dispuse pe fatada cladirii si, respectiv, in interior.

Finalizarea Business Center The President in septembrie si deschiderea spre inchiriere in aceasta perioada face parte din planurile noastre de ridicare economica si de reinnoire urbanistica a zonei. Designul modern al cladirii noastre se potriveste perfect cu afacerile moderne, aflate in plina dezvoltare, pe care le gazduieste. Situat la granita cu Bucurestiul vechi, intr-o zona incarcata de culoare si poezie, centrul de afaceri aduce un suflu nou, modernist, zonei si atrage locuitorii zonei, dornici de socializare si de petrecere a timpului liber intr-un spatiu curat si elegant. ”, a declarat Corin Romanescu, owner Business Center The President.

Continuam politica de expansiune din ultimii ani cu deschiderea celui mai mare magazin dm situat in Bucuresti. Alegerea unor locatii in zone circulate, cu vizibilitate stradala, reprezinta o implinire a misiunii noastre de a fi mai aproape de clienti. Intentia noastra este de a deschide magazine cu o suprafata cat mai mare, astfel incat sa oferim si mai mult atmosfera specifica dm, cu care clientii nostri sunt familiarizati si in magazinele din afara tarii. Pentru noi este important sa oferim clientilor nostri sortimente diversificate, dar si proximitate.”, spune Cristian Crisan, administrator dm drogerie markt.

Despre Business Center The President

The Business Center The President este un spatiu de afaceri construit in perioada 2018-2019 de Corin Romanescu, un antreprenor cu peste 20 de ani experienta de leadership.

Spatiile Business Center The President sunt potrivite pentru restaurante si terase, birouri si sali de conferinta, magazine si panouri Outdoor si Indoor, compania preconizand o cifra de afaceri de 1 milion de euro pe an din contractele de inchiriere.

Dotarile cladirii cuprind finisaje si instalatii clasa A, tamplarie Schüco, geamuri 4 seasons, fatada ventilata cu placi de ceramica/ marmura, sistem integrat de climatizare, control video, sistem card acces, internet Wi-Fi, doua ascensoare (auto si de persoane), grupuri sanitare, chicinete si spatii tehnice la fiecare etaj.

Manager & Owner al Centrului de Evenimente The President si Business Center The President, Corin Romanescu este Presedinte al Asociatiei pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane. In ultimii ani, Corin Romanescu s-a implicat in activitati de leadership si programe de CSR, initiind derularea unor programe educationale, sociale si culturale, precum: Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP, programul educational ”Sanatate prin aqua gym”, programul cultural ”Vinum Et Carmina.

Business Center The President

Despre dm drogerie markt

Compania dm drogerie markt a fost infiintata in 1973 in Germania, iar de atunci s-a extins in 13 tari: Austria, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Germania, Italia, Macedonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ungaria, cu aproximativ 3500 de magazine si 60.000 de angajati in Europa.

In Romania, lanțul dm drogerie markt este prezent de 12 ani, timp in care a deschis peste 100 de magazine in Bucuresti si in principalele orase din tara, creand peste 800 de locuri de munca.

Lantul de magazine a terminat anul 2018 cu afaceri de 415 mil. lei (89 mil. euro), dupa un avans de 22% faţa de 2017 si estimeaza ca va menține ritmul de creștere pentru anul 2019.

Contact si detalii suplimentare:
Telefon: 0720 047 541

Email: corin-romanescu@business-center-the-president.ro

Email2: pr@business-center-the-president.ro

Website: www.business-center-the-president.ro

Website: www.corin-romanescu.ro

Adresa: Bd. Dacia nr 169 (colt cu Str. Mihai Eminescu si Calea Mosilor), sector 2, Bucuresti.

About The Author

%d