Nu rata cel important eveniment dedicat industriei de beauty!

Cosmetics Beauty

COSMETICS BEAUTY HAIR – Expoziția internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură – se desfășoară în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO, în perioada 26 – 29 septembrie 2019.

 

Evenimentul se adresează atât componentei de business, cât și consumatorilor finali. Astfel, pe perioada manifestării, vizitatorii vor beneficia de prețuri speciale la produsele expuse, dar vor avea și posibilitatea de a încheia parteneriate strategice cu reprezentanții industriei.

 

Manifestarea ilustrează tendinţele în make-up şi hair styling, prezentate de profesioniştii domeniului, şi implică desfășurarea unor activități conexe dedicate atât specialiștilor din sectorul de beauty, cât și publicului larg: demonstrații de make-up; workshopuri; demonstrații cu tratamente pentru păr; demonstrații de tunsori; prezentări de instrumente pentru frizerie și coafor; concursuri tematice.

 

De asemenea, Zilele Internaționale ale Frumuseții (ZIF) se sărbătoresc la ROMEXPO, în cadrul COSMETICS BEAUTY HAIR, în perioada 26 – 29 septembrie 2019.

ZIF este un eveniment specializat în masterclass-uri, demonstrații și ateliere gratuite în domeniul beauty, atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori pasionați.

Cosmetics Beauty

COSMETICS BEAUTY HAIR este lider pe piața evenimentelor de profil din România și reprezintă o referință pentru profesioniștii din industrie. Contactează acum organizatorii și stabilește toate detaliile necesare participării la manifestare.

www.expocosmetics.ro/contact-2/

 

Program de vizitare:

 

26 – 28 septembrie 2019: între 10:00 – 18:00;

29 septembrie 2019: între 10:00 – 16:00;

 

COSMETICS BEAUTY HAIR 2019 se desfășoară în aceeași perioadă cu ediția de toamnă a MODEXPO – Expoziția internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii.

Cosmetics Beauty

 

About The Author

%d