Alerta cu bomba la Hotel Sheraton Bucuresti (fostul Howard Johnson)

Astazi, in jurul orei 16, o alerta cu bomba a determinat blocarea Caii Dorobantilor in fata Hotelului Sheraton din Bucuresti (fostul Howard Johnson). Timp de zeci de minute liniile de transport din zona au fost blocate si ulterior deviate iar politistii si masinile de politie au deviat traficul blocand intrarea in hotel.

Surse din zona au mentionat ca alerta cu bomba a fost in cadrul hotelului Sheraton si ca la fata locului s-au deplasat echipaje de interventie, insa nu exista deocamdata nicio confirmare oficiala din partea Politiei Romane.

Imaginile realizate de amatori indica prezenta echipajelor de politie si blocarea strazii in fata intrarii in hotelul Sheraton. Sheraton Bucharest Hotel, cunoscut anterior ca Howard Johnson Grand Plaza, este un hotel de 5 stele din București, amplasat în centrul orașului, pe Calea Dorobanților în sectorul 1.

UPDATE: Potrivit SRI, persoana care a sunat la 112, a afirmat că hotelul va fi atacat cu rachete. Deoarece POlitia si SRI iau in serios fiecare amenintare, mai mult sau mai putin credibilă, cele două spaţii, hotelul şi Scoala Americana sunt în curs de evacuare.

– Știre în curs de actualizare

 

 

About The Author

%d