Foodservice & Hospitality Expo

Horeca

Horeca Insight organizeaza, in perioada 20 -22 octombrie 2018, Foodservice & Hospitality Expo, unica expozitie de pe piata locala cu participare internationala, dedicata exclusiv sectorului Horeca.

In spatiul amenajat in cadrul Romexpo – Pavilion B1, evenimentul va oferi expozantilor – furnizori romani si straini de produse alimentare si non-alimentare, de mobilier, echipamente si solutii pentru operatorii din industria Horeca -, posibilitatea sa-si prezinte intreg portofoliul de produse, atat prin intermediul standurilor proprii din cadrul expozitiei, cat si prin intermediul unor demonstratii culinare.

Timp de trei zile, vizitatorii – proprietari de locatii Horeca, chef-i, manageri de achizitii, sommelieri, barmani, barista, consultanti etc. – vor avea sansa sa viziteze standurile expozantilor pentru a se informa cu privire la produsele nou lansate, precum si pentru a testa si compara produsele si serviciile oferite de catre acestia.

Foodservice & Hospitality Expo nu va reprezenta doar o platforma de business networking, ci va oferi tuturor participantilor si ocazia de a fi la curent cu ultimele tendinte din industria Horeca, prin intermediul workshop-urilor dedicate anumitor tematici.

Biletul de participare, ce ofera acces atat la expozitie cat si la toate manifestarile conexe si workshop-urile din cadrul Foodservice & Hospitality Expo, poate fi achizitionat de AICI. Accesul la eveniment va fi permis doar pe baza ecusonului Foodservice & Hospitality Expo, care se va obtine numai in urma inscrierii in platforma online.

Detaliile privind modalitatile prin care o companie poate participa ca expozant sunt disponibile pe site-ul dedicat Foodservice & Hospitality Expo. Tot aici veti gasi mai multe informatii despre eveniment – cine sunt expozantii, cine sunt vizitatorii, precum si despre tematicile workshop-urilor.

Va asteptam la Foodservice & Hospitality Expo sa descoperiti si sa testati noutatile si inovatiile din domeniu, sa indentificati noi oportunitati de business, sa va bucurati de numeroase ocazii de networking si sa experimentati atmosfera singurei expozitii internationale din Romania destinata exclusiv industriei Horeca!

Save the date! Foodservice & Hospitality Expo, 20 – 22 octombrie 2018

About The Author

%d