New Year’s Eve 2018 – Main Guest Delia la Jubile Concept

Cu o experienta de peste 7 ani in domeniul horeca, Jubile The Ballroom a reusit sa se impuna in primul rand prin calitatea serviciilor pe care le ofera, iar in cel de-al doilea rand prin atentia acordata fiecarui eveniment organizat. Jubile The Ballroom este mai mult decat un organizator de evenimente.

Prin experienta noastra punem la dispozitia clientilor o gama larga de produse si servicii personalizabile, alaturi de suportul nostru pentru consultanta completa, o echipa ce poate crea, structura si superviza cu un nivel inalt de profesionalism, originalitate, eficineta si flexibilitate.

Mai mult despre Jubile Concept…

REVELIONUL JUBILE 2018

A venit timpul să îţi faci planuri pentru locul unde îţi vei petrece seara de Revelion. Mai cu seamă dacă vrei să fie plină de eleganţă, momente fermecătoare şi… dans.

Iti propunem ca anul acesta sa alegi o petrecere de exceptie, cu muzica aleasa ce te va tine toata noaptea in miscare, intr-o atmosfera exuberanta. La acestea adaugam alte tentatii irezistibile: un decor rafinat, bauturi in regimul de consum nelimitat, candy bar si un meniu savuros, variat si sofisticat.

Una dintre cele mai potrivite alegeri pentru cei cu chef de petrecere este New Year`s Eve la Jubile The Balroom. Lista de inscriere este in mod oficial deschisa!

Trăiește și tu experiența Jubile The Ballroom!
MAIN GUEST
DELIA
RECITAL FOLCLORIC
Gina Matache
Star DJs
TOATĂ NOAPTEA
Open bar

%d blogeri au apreciat: