Hit Revelion 2018, din Piata George Enescu, va cuprinde peste 100 de hituri si 6 ore de muzică live

Hit Revelion 2018, organizat in Piata George Enescu de Primaria Bucuresti si ARCUB pe 31 decembrie, a fost anuntat astazi, 22 decembrie, oficial, printr-un comunicat de presa.

Asa cum am anuntat pe portalul BucurestiLife.ro inca de pe 11 decembrie, evenimentul Hit Revelion 2018 va incepe pe 31 decembrie 2017, la ora 19 si se va incheia dupa 6 ore de muzica live. Evenimentul va cuprinde peste 100 de hituri muzicale romanesti si 10 minute de focuri de artificii in ritmul muzicii, pentru a sarbatori trecerea in noul an.

Conform comunicatului de presa publicat astazi, programul evenimentului Hit Revelion 2018 este urmatorul:

PROGRAM 19:00 – 01:00

Holograf, Direcția 5, Mihail, Ovidiu Komornyik, Marcel Pavel, Anna Lesko, Elena Gheorghe,  Randi, Lidia Buble, Pepe, Connect-R, Marius Moga, Irina Rimes, Alina Eremia, Adrian Sîna, Florin Ristei, Vescan,  Florin Chilian,  Jo, Corina, Vanotek,  Andra, Vunk, Delia, Voltaj, Loredana, Zoli Toth Project, CRBL, Carla’s Dreams.

Prezintă: Ionela Năstase și CRBL

Intrarea este liberă.

Partener media: TVR1

Conform comunicatului de presa, evenimentul va cuprinde „o scenografie elaborată, o scenă cameleon și o avant-scenă plasată în mijlocul mulțimii” iar „călătoria muzicală Hit Revelion 2018 va fi percepută de public ca făcând parte dintr-un angrenaj scenotehnic uriaș, inspirat din mecanismul tonomatului muzical, care derulează în ritm alert hit după hit și poartă spectatorii din Piața George Enescu în ritmuri de dans spre noul an”.

Dincolo de exprimarile exagerate din comunicatul de presa ARCUB, avand in vedere ca este singurul Revelion 2018 din aer liber anuntat pana in prezent in Bucuresti, este de asteptat ca evenimentul sa fie de amploare si sa atraga turistii si locuitorii Capitalei.

Sursa fotografii: site ARCUB

About The Author

%d