Clinica stomatologica Velvet Dental, Bucuresti, si-a dotat cele 5 cabinete cu cea mai performanta tehnologie: Microscop Zeiss si Apex-Finder, lampa profesionala ZOOM® Advanced Power, Air –Flow, tratament inovator APRF si IPRF, sterilizatoare performante, tehnologia CAD – CAM, radiologie computerizata RVG s.a.m.d. Astfel, sunt posibile proceduri pentru tratament endodontic de cea mai buna calitate, obtinerea unui zambet alb minunat, indepartarea depunerilor de tartru si a petelor dentare, interventii chirugicale optime (inclusiv implantologie), radiografii cu 99% mai putin iradiante decat cele clasice etc. Actul medical este tratat cu cea mai mare atentie, indiferent de interventia necesar de realizat.

Clinica stomatologica Velvet Dental asigura cel mai bun tratament ortodontic

Serviciile de stomatologie copii sunt o prioritate pentru Velvet Dental si cand vine vorba despre ortodontie, o specialitate a medicinei dentare care poate asigura un zambet frumos. Ortodontia este specialitatea responsabila pentru corectarea ocluziilor (muscaturilor) dentare, specialitatea care corecteaza dintii rau pozitionati sau localizati, determinandu-i sa se alinieze corect si estetic. Rezultatele ortodontiei sunt cu mult mai eficiente in timpul copilariei, deoarece in timpul dezvoltarii sunt mai usor de corectat defectele osoase si malpozitiile dentare. Tratarea ortodontica a dintilor, indiferent ca se adreseaza unui copil de 5 ani sau unui adult de 40 de ani, asigura urmatoarele aspecte:

corecteaza anomalia dentara;

pastreaza sanatatea structurilor dentare;

asigura durabilitatea tratamentului.

Velvet Dental, clinica de stomatologie a carei carte de vizita online este site-ul http://velvetdental.ro, poate sa asigure o serie de tratamente ortodontice. Tratamentul se concretizeaza in aparate ortodontice mobile, potrivite pacientilor cu dinti de lapte, pana la numeroase tipuri de aparate dentare fixe. Cel mai frecvent, tratamentul cu aparate dentare detasabile poate fi inceput la varsta de 7 ani. Copiii de aceasta varsta pot fi constientizati de utilitatea aparatelor ortodontice. Pe de alta parte, tratamentul cu aparate fixe va putea fi aplicat dupa eruptia corespunzatoare a dintilor permanenti. Oricum, aparatul dentar reprezinta cel mai eficient mod de tratament ortodontic.

Medicii ortodonti de la clinica stomatologica Velvet Dental ajuta pacientii sa opteze pentru un anumit aparat dentar care, dupa caz, poate fi:

1. Aparat dentar fix. Sunt cel mai des utilizate in tratamentul ortodontic. In conformitate cu materialul ce sta la baza confectionarii, se clasifica in:

Aparat dentar metal: Se potrivesc persoanelor care suporta metalul si nu sunt alergice la el. Dintre toate tipurile de aparate fixe acesta este cel mai accesibil din punct de vedere al pretului.

Aparat dentar ceramica: Sunt la fel de eficiente ca si cele din metal, dar mai putin observabile, deoarece culoarea lor e foarte apropiata de cea a dintilor naturali.

Aparat dentar safir: Costa ceva mai mult, insa sunt foarte rezistente si nu se observa pe dinti.

Aparat dentar Speed: Sunt mai elastice, iar rezultatul dorit se obtine dupa o perioada mai scurta de purtare a aparatului.

Aparat autoligaturant: Reprezinta aparate dentare din metal, doar ca nu sunt prezente ligaturile, nu creeaza disconfort asa mare ca cele metalice, se ingrijesc mai usor si durata tratamentului este mai scurta.

Aparat lingual: Nu se vad, sunt lipite in spatele dintilor si sunt specifice fiecarui dinte in parte. Pentru medic e mai complicata fixarea acestor aparate in comparatie cu celelalte, iar durata tratamentului este mai mare.

2. Aparat dentare mobil. Sunt folosite pentru dificultati minore, la o varsta mai frageda. Se scot si se pun de catre pacient.

3. Aparat de contentie. Reprezinta etapa finala a tratamentului si se utilizeaza pentru a mentine dintii, deoarece acestia au tendinta de a reveni la locul initial.

Cu promisiunea unui act medical de mare acuratete, Velvet Dental isi asteapta pacientii saptamanal, de luni pana sambata, la adresa: Str. Herastrau Nr. 1, Sector 1, Bucuresti.

Save

Save

About The Author

%d