ElvetoDent vine in intampinarea persoanelor aflate in situatii extreme cu serviciile de urgenta medicala. In aceasta categorie de servicii sunt incluse: durerile foarte mari de dinti si masele, care nu suporta amanare; fracturile dentare cauzate si de anumite accidente; dinti a caror mobilitate este mare si provoaca dureri greu de suportat; drenajul endodontic; durerile insuportabile de dinti, la cald sau la rece; inflamarea si sangerarea gingiei; pansamentul calmant si cazurile persoanelor carora li se umfla fata din cauza unor probleme dentare

ElvetoDent

ElvetoDent este o clinica stomatologica a carei activitate se desfasoara in Bucuresti. Succesul acestei clinici in ceea ce priveste calitatea actului medical se scrie prin sanatatea dentara a pacientilor sai si in mii de zambete frumoase. In clinica, indiferent de serviciul oferit, se utilizeaza materiale si instrumente de ultima generatie, iar procedurile de sterilizare sunt realizate la cele mai ridicate standarde.

Toate aceste situatii nu suporta amanare deoarece fara tratament in timp util se pot agrava si pot sa apara complicatii si probleme serioase.

Pe de alta parte, ElvetoDent ofera servicii de ortodontie, implantologie, endodontie, protetica, tratamentul cariilor, estetica dentara, chirurgie stomatologie pediatrica si profilaxie. Dupa ce vor face o programare prealabila, pacientii pot sa beneficieze de un consult normal sau de un consult de specialitate (chirurgie).

In ceea ce priveste serviciul de implantologie, la clinica situata in Colentina, sector 2, pacientii pot beneficia de aplicarea unui implant, a bonturilor de vindecare si protetic, de aplicarea coroanei metalo-ceramica implant, a protezei pe implant, de procedura necesara aditiei oasoase si de membrana PRF – o astfel de membrana se utilizeaza in amestec cu grefa osoasa, iar rolul sau este sa stimuleze fixarea celulelor, atat pe biomateriale, cat si pe suprafata implanturilor dentare.

Un alt serviciu oferit de clinica la cele mai inalte standarde este cel de ortodontie. Persoanele carora le sunt necesare astfel de servicii primesc consultatie de specialitate, li se stabileste un plan de tratament si pot beneficia de aparate dentare metalice, ceramice, safir, autoligaturat si de multe alte proceduri care intra in sfera de ortodontiei.

Pe de alta parte, pacientilor carora le sunt necesare proteze dentare li se asigura posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de materiale: metalo-ceramica, mixta crom-nichel fateta portelan, ceramica cu suport zirconiu si alte tipuri care intrunesc conditiile de calitate si de performanta.

Cum cariile dentare reprezinta o problema reala pentru un numar mare de persoane, ElvetoDent propune cele mai bune optiuni pentru tratarea acestora: obturatii compozit, coafaj indirect si direct, spre exemplu. De asemenea, serviciile chirugicale asigurate sunt oferite la cele mai inalte standarde de calitate si performanta. Serviciile de estetica dentara vin sa intregeasca un pachet vast de servicii si impreuna cu cele de profilaxie sunt menite sa asigure un zambet perfect.

Nu in ultimul rand, serviciile de stomatologie pediatrica includ tehnici si proceduri adresate celor mai mici pacienti: fluorizare, periaj profesional, detartraj manual si cu ultrasunete, extractii, obturatii si multe altele.

Clinica ElvetoDent isi asteapta pacientii pe Strada Callimachi, nr. 13, Bucuresti (reper Kaufland Colentina – Obor). Programarile pot fi realizate dupa cum urmeaza:

Email: contact@elveto-dent.ro;

Telefon: 021.688.12.69;

Telefon urgente: 0748.461.404.

About The Author

%d