Prezentare Blues Cafe Bucuresti

Deschis in iulie 2017, Blues Cafe Bucuresti face parte din Blues Cafe World, o franciza creata cu peste 5 ani in urma.

Inca de la deschidere, Blues Cafe iese in evidenta prin designul asemanator unei cafenele din New Orleans, in stilul anilor ’30-’40, cu ornamente inspirate de perioada interbelica. Cafeneaua este situata in Centrul Vechi al Bucurestiului, pe strada Covaci nr. 6-8, intr-o zona plina de legende, istorie, mituri urbane si muzica buna.

Unul dintre principalele obiective Blues Cafe este promovarea blues-ului si a genurilor muzicale infratite. Periodic, Blues Cafe organizeaza activități de tip „jam-session” la care sunt invitati sa participe iubitori ai muzicii de calitate.

Fiind deschis in inima Bucurestiului, Blues Cafe este un loc pentru prieteni, un amestec perfect de muzică live și mancare traditionala romaneasca, un local deosebit, cu o atmosferă de excepție. De asemenea, detine un personal de o profesionalitate exemplară, cu servire si comportament ireproșabile.

In fiecare dupa-amiaza, cafeneaua ofera un meniu preponderent traditional, cu accente urbane la care se adauga mai multe varietati de pizza (unul dintre putinele preparate straine incluse in meniu).

În prezent, Blues Cafe este una dintre putinele cafenele de sine-stătătoare din Capitală, în care se poate lua cina pana la ore tarzii din noapte și singurul local din București in care se poate asculta live blues si muzica soul.

Blues Cafe, prima cafenea dedicata pasionaţilor de muzică blues, vinuri bune şi evenimente culturale inedite, îşi propune să devină un spaţiu de întâlnire şi discuţie a celor care nu pot trăi fără muzică bună şi care doresc sa se relaxeze alaturi de prieteni, in Centrul vechi.

Vizitatorii se pot delecta cu concerte live periodic dar şi cu vizionări de concerte inedite în anumite week-enduri. La Blues vă întâlniţi cu muzică pe care nu o puteţi asculta pe FM!

Contact:

restaurant@blues-caffe.ro

021 313 1192 / 0742 141 113

Adresa: Strada Covaci 6-8/ Intrarea Soarelui, Centrul Vechi

Website: www.blues-caffe.ro

About The Author

%d