O noua surpriza editoriala de la Editura Aramis: Fascinantele aventuri ale micutului Chitka

Sezonul de iarna a adus o noua surpriza de la Editura Aramis: cartea „Fascinantele aventuri ale micutului Chitka” scrisa de Larisa Toader, cu ilustratii de Stefan Filotti, publicata in colectia „Povesti cu suflet”. Adresandu-se copiilor cu varsta intre 6 si 8 ani, cartea descrie intamplarile prin care trece Chitka, un micut hamster alb, de la evadarea din captivitate si pana la gasirea unei noi familii.

„Cum v-ati simti daca ar trebui sa va petreceti viata intr-o cutie de sticla, alaturi de fratii si de surorile voastre? Mai mult ca sigur ca v-ati dori sa evadati, sa vedeti locuri noi, sa vizitati… lumea! si-apoi imaginati-va peripetii, intamplari, aventuri! Asa cum a avut parte Chitka atunci cand a cunoscut, de pilda, o masinarie infernala care-l plimba de colo-colo prin camera, sau cand a ajuns in subsolul unde stapanea ceata sobolanilor luptatori, ori cand s-a razboit cu bufnita si a intalnit-o pe minunata Alora… O multime de intamplari care se inlantuie permanent si ii tin cu sufletul la gura pe micii cititori, pe tot parcursul cartii, in timp ce ilustratiile colorate si expresive, cu detalii extrem de amuzante, completeaza minunat povestea.”, a declarat Larisa Toader, autoarea cartii.

Lumea in care se petrec aventurile lui Chitka este descrisa prin ochii hamsterului: oamenii sunt niste „uriasi cu doua picioare”, pisica – o „bestie paroasa si vargata”, vulpea nu are parte nici ea de o descriere magulitoare – „o fiara roscata”, iar robotul de curatenie – „o bestie alba si dolofana”. intamplarile sunt descrise intr-o nota vesela, dar care pune totusi accent pe subiecte serioase: familie, curaj, prietenie, iubire neimpartasita, dificultati de integrare intr-un grup diferit, dar si alte probleme ale zilelor noastre cu care se confrunta copiii si parintii lor.

Cartea poate fi comandata de pe site-ul editurii si din toate librariile online si offline cu care exista contracte de distributie.

Citeste un extras din carte pe site-ul editurii!

Despre autor
Cu o experienta de peste 20 de ani in comunicare si relatii publice, Larisa Toader este cunoscuta in acest domeniu mai cu seama datorita cartii de specialitate publicate in 2010, „Secretele relatiei cu presa. Sfaturi practice si studii de caz”. Din 2021 a inceput sa scrie povesti si povestiri cu talc, dar si mici romane pentru copii.

In scrierile sale, Larisa dezvolta un univers in care se regasesc toti cei cu suflet de copil. Emotiile, magia si misterul se impletesc, combinandu-se cu un limbaj vioi si actual, vesel si amuzant. Fie ca razi in hohote sau te emotionezi pana la lacrimi, toate textele te destind, iti creeaza o stare de bine, de relaxare si, mai cu seama, te transpun in lumea copilariei fara griji unde totul are un final fericit.

Larisa Toader este licentiata in Litere, specializarea Franceza-Romana din 2000. Detine doua masterate, in comunicare si relatii publice, si, respectiv, in marketing si comunicare politica.

Despre Editura Aramis
Infiintata in 1994, editura Aramis a luat nastere din dorinta de a veni in sprijinul copiilor, parintilor si profesorilor, publicand manuale scolare, auxiliare, carti pentru cadrele didactice, dar si carti pentru copii. Cu o experienta de aproape 30 de ani si o echipa pasionata de literatura, este printre putinele edituri din Romania care descopera si promoveaza permanent noi autori romani pentru copii. Toate cartile editate au o grafica deosebita, diferentiindu-se prin desenele create de ilustratori romani talentati, culori si calitatea hartiei.

Cartile tiparite de editura sunt promovate si distribuite in principalele lanturi de librarii online si offline din Romania.

Contact editura: www.librariaaramis.ro

Contact autor: www.povestile-copilariei.ro

About The Author

%d