In Bucuresti, luminitele de Craciun se aprind pe 26 noiembrie
Luminitele de Craciun se aprind pe 26 noiembrie, in Bucurest
Luminitele de Craciun din Bucuresti se aprind pe 26 noiembrie, la ora 18. Startul sarbatorilor de iarna 2021 va fi dat din cadrul Targului de Craciun 2021, organizat de Primaria Generala a Capitalei in Piata Universitatii. 
Primăria Capitalei nu a precizat dacă la aprinderea luminițelor de Crăciun va fi prezent primarul general.
Am început montarea decorațiunilor de Crăciun în București. Primele luminițe au fost montate în Piața Constituției, urmând să le instalăm pe toate până la sfârșitul lui noiembrie. Vom folosi decorațiunile pe care le avem deja și ne vom limita la ornamente pentru zona centrală a orașului. O operațiune pentru care în trecut Primăria Generală plătea 9 milioane de lei se va face în acest an cu doar 1 milion de lei.  Pregătim și alte surprize de sărbători – tot cu cheltuieli reduse din partea PMB, dar cu implicarea mai puternică a agenților economici privați. Revin cu detalii în zilele viitoare.”, a declarat Nicusor Dan, primarul general al Capitalei,  intr-o postare de pe Facebook de pe 11 noiembrie.

 

Targul de Craciun 2021 Bucharest Christmas Market se va deschide pe 26 noiembrie, de la ora 12, in Piata Universitatii. Inca nu se stie daca vor fi incluse si spectacole cu muzica live.

Anul acesta participarea la Bucharest Christmas Market se face pe baza biletelor de acces ce pot fi cumparate online de pe acest link  la pretul de 5 lei/ persoana.

Vizitatorii ca doresc sa cumpere bilete direct de la intrare  le pot achizitiona de la casa de bilete din locație, la pretul de 7 lei.

Prețul biletului asigură o intrare/zi la târg. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit. Biletele online sunt disponibile începând cu 12 noiembrie, iar casa de bilete, funcționează pe toată durata de desfășurare a evenimentului Bucharest Christmas Market.

 

Târgul de Crăciun București se deschide pe 26 noiembrie, în Piața Universității!

În perioada 26 noiembrie – 26 decembrie 2021, pe esplanada cu statui din Piața Universității, Primăria Municipiului București, prin CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, va deschide târgul simbol al Capitalei – Bucharest Christmas Market, eveniment care își propune să readucă spiritul sărbătorilor de iarnă în inima orașului.

 Sursa foto artcol: Facebook Nicusor Dan

Afla mai multe detalii si conditiile de participare, aici!

About The Author

%d