Hop Garden va opera franciza Prepelitescu in Bucuresti

Hop Garden va opera franciza Prepelitescu

Hop Garden va opera franciza Prepelitescu

  • 50.000 euro investitie in prima locatie deschisa in cadrul sistemului de franciza „Prepelitescu Urban Food”.
  • Restaurantul francizat se va numi Prepelitescu si este situat in complexul Magic by Hop Garden.
  • 500.000 euro este cifra de afaceri estimata pentru Prepelitescu, parte a Hop Garden – locatie in franciza, in 2021.

Grupul Hop Garden a semnat un acord de franciza cu Prepelitescu Urban Food & DriveIn pentru administrarea in exclusivitate a brandului Prepelitescu pe piata din Bucuresti si deschiderea primului local din cadrul retelei de franciza in complexul Magic by Hop Garden din Drumul Taberei nr. 115, Bucuresti (intrarea in Parcul Drumul Taberei – fost Parcul Moghioros). Incepand cu luna mai 2021, Magic Bistro din complexul Magic by Hop Garden devine Prepelitescu si isi va modifica meniul si identitatea vizuala in conformitate cu prevederile contractului de franciza.

Investitia totala in organizarea si promovarea noii identitati a restaurantului este estimata la 50.000 euro si include activitati de reamenajare a spatiilor interioare si exterioare ale localului, proiecte de utilare a bucatariei, activitati de reorganizare si instruire a personalului, activitati de marketing si comunicare a noului brand. Compania estimeaza o cifra de afaceri de 500.000 euro pentru restaurantul Prepelitescu, dupa primul an de activitate.

”Burgeri de prepelita, gyros de prepelita, salata cu oua de prepelita … si multe alte bunatati va asteapta la restaurantul Prepelitescu, parte a Hop Garden – locatie in franciza, acum si in Bucuresti. Dupa ce, in ultimii 9 ani, am incantat romanii cu produsele noastre din carne de prepelita, la nivel local, a venit momentul ca si locuitorii din Capitala Romaniei sa beneficieze de bunatatile pe care le putem oferi clientilor nostri. De aceea, povestea noastra continua in mod firesc cu acest nou concept pe care vi-l propunem – preparate delicioase, din carne de prepelita, servite la restaurant, luate la pachet sau livrate direct acasa. Produsele noastre nu au deloc conservanti, nu au coloranti ori alti aditivi alimentari. Pregatim mancarea pe loc, totul este proaspat, de unde si gustul senzational. Condimentam potrivit si suntem pregatiti pentru o piata exigenta”, a declarat Lucian Stancu, manager Prepelitescu Urban Food & DriveIn.

Hop Garden va opera franciza Prepelitescu

”Deschiderea primului restaurant francizat Prepelitescu, in cadrul complexului de evenimente Magic by Hop Garden, face parte din strategia de dezvoltare si modernizare a grupului, inceputa in 2019. Parcul Drumul Taberei este o zona perfecta pentru a petrece zilele placute de primavara in familie sau cu prietenii. De aceea, ce poate fi mai potrivit, pentru cei ce doresc sa-si petreaca timpul in aer liber decat o zona cu meniuri delicioase, numai bune de savurat la terasa, dupa o plimbare placuta sau la pachet, pentru un picnic in parc? Iar meniurile noastre sunt astfel gandite incat sa potoleasca atat foamea adultilor, cat si poftele copiilor de ceva delicios, si, mai ales, sa raspunda dorintei parintilor de a avea un meniu fara E-uri”, a declarat Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden.

Restaurantul francizat, Prepelitescu – parte a grupului Hop Garden, va prelua meniul francizorului, oferind clientilor preparate din carne si oua de prepelita, precum: ciotoiase de prepelita, scotish eggs, crochete de prepelita, fingers din piept de prepeliţa, nuggets, burger de prepelita, thuringer de prepelita afumat, oua caramelizate, fresh eggs cu iaurt, carne’n pita, gyros de prepelita etc.

 

Despre Prepelitescu Urban Food & DriveIn

Lansata in 2020, franciza Prepelitescu Urban Food & DriveIn continua povestea de succes inceputa in 2012, odata cu lansarea brandului Ferma bunicii. in 2020, pentru a raspunde nevoii publicului de produse naturale, din carne de prepelita, a fost creat primul restaurant Drive-In Prepelitescu si primul concept Urban Healthy Food in Ramnicu Valcea, axat pe comercializarea preparatelor pe baza de carne si oua de prepelita, din fermele companiei.

Compania sprijina si incurajeaza consumul de produse locale, angajandu-se sa ofere clientilor preparate din carne şi oua de prepeliţa naturale şi de cea mai buna calitate, fara sa foloseasca hormoni de creştere, antibiotice sau conservanţi.

 

Despre Magic by Hop Garden

Magic by Hop Garden este un complex de agrement specializat in organizarea evenimentelor private si corporate, pentru adulti si copii, redeschis in octombrie 2019 si condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului.

Alaturi de noul restaurant Prepelitescu, complexul include alte 3 localuri:

-Magic Ballroom by Hop Garden este spatiul de evenimente private si corporate cu o suprafata de 800 mp., impartita in doua saloane specializate in organizarea de evenimente private si corporate: Salonul Ambiance cu o capacitate de maximum 120 de persoane si Salonul Grand cu o capacitate de pana la 270 de persoane.

-Hop Garden Parc este o gradina de vara situata in interiorul parcului Drumul Taberei si ocupa o suprafata de 1000 mp., cu acces din parc si din interiorul strandului. Cu o capacitate totala de pana la 500 de locuri la masa, impartite intre cele trei niveluri de terasa si restaurant, localul beneficiaza de un meniu diversificat, un cuptor din caramida pentru pizza si gratar in aer liber, fiind potrivit pentru momente de relaxare in natura sau pentru petreceri private in aer liber.

-Hop Garden este o berarie lansata in 2018 si singurul spatiu al grupului situat in Splaiul Unirii, nr. 225. Cu o capacitate de 200 de locuri si o terasa de 400 de locuri, este potrivita atat pentru intalniri cu prietenii, cat si pentru evenimente private si corporate organizate intr-un cadru informal.

About The Author

%d