Vacante all inclusive gratuite celor care s-au despărțit de jumătatea lor în 2020

Dacă te-ai despărțit de partener în 2020, DERTOUR îți oferă o vacanță pentru noi începuturi pe tărâmuri însorite.

Anul trecut a pus la grea încercare și cuplurile. De aceea, în preajma Valentine’s Day, DERTOUR va oferi vizitatorilor la Târgul online de Turism un pachet inedit: vacanțe pentru noi începuturi celor care s-au despărțit în ultimul an.

Cei care au rămas cu inima frântă în anul pandemiei și sunt nevoiți să petreacă Valentine’s Day singuri sunt invitați să se înscrie la concursul pentru o vacanță gratuită pe www.dertour.ro/targ-turism pe perioada Târgului online de Turism, până pe 20 februarie 2021.

Tragerea la sorți va avea loc în ultima zi de Târg, duminică, 21.02. Valoarea premiilor este de 2.250 de euro și include 3 pachete de vacanță în Egipt, la hotel de 5 stele, cu servicii all inclusive, și transport avion charter.

Aceasta nu e singura ofertă specială cu care DERTOUR s-a pregătit pentru acestă ediție a Târgului online de Turism, care se va desfășura live, pe platforma online www.dertour.ro/targ-turism, de azi și până pe 21 februarie. La Târg, iubitorii de călătorii sunt așteptați cu propuneri de vacanțe cu reduceri de până la 50% și avans zero. Toți cei interesați să își rezerve din timp vacanța de primăvară sau de vară pot intra live pe chat cu unul din cei peste 50 de consultanți în turism ce vor fi disponibili pentru oferte personalizate pe perioada Târgului.

Datorită desfășurării online, turiștii pot primi consultanță și oferte din confortul propriei case, fără să stea la coadă sau în aglomerație.

Printre ofertele de la Târg se numără vacanțe exotice de safari în Kenya, Ras al Khaimah, Dubai, Maldive, Punta Cana, Turcia, Egipt, Tunisia, Antalya, Hurghada sau Grecia.

Prețurile pornesc de la 367 euro pentru o vacanță în Egipt, 577 euro pentru o vacanță de 7 nopți pe plajele fascinante din emiratul Ras al Khaimah, 1099 euro pentru o vacanță exotică în Kenya în luna martie, cu cazare în regim de 4 stele, sau de la 319 euro pentru vacanța de vară în Grecia. Tarifele pentru destinațiile de vară sunt în acest moment la cel mai mic nivel posibil.

Vacanțele oferă zboruri charter directe, în condiții de maximă siguranță, cu testare Covid-19 la plecare și au politică de avans zero, serviciul de asigurare a vacanței împotriva riscurilor Covid-19 atât înainte de plecare, cât și în timpul vacanței.

DERTOUR vine cu oferte și pentru cei care vor să profite în plus și de reducerile de Early Booking pentru vacanța de vară 2021, pentru care nu trebuie să plătească avans. Turiștii pot alege sa rezerve acum fara niciun risc – fără avans – și totodată să profite de discount-urile de Early Booking, ce ajung până la 50%.

DERTOUR este una dintre cele mai mari rețele de agenții de turism și turoperare din lume.
Detalii complete despre pachete sunt disponibile pe www.dertour.ro/targ-turism

About The Author

%d