Noaptea Designerilor 2020 se desfasoara online

Noaptea designerilor 2020

Update! In contextul pandemiei, evenimentul se va desfasura on-line, pe pagina de Facebook dedicata.

https://www.facebook.com/events/214215826404260.

Va asteptam asadar pe 14 noiembrie la un tur virtual al expozitiei, live-uri cu designerii si prezentari de moda!

Noaptea Muzeelor / Noaptea Designerilor * designeri de top se reunesc pentru o singura noapte intr-o expozitie de fashion remarcabila la Impact Hub Universitate.

Noaptea Muzeelor este despre Arta – sub toate formele ei. Este noaptea magica in care portile culturii si artelor frumoase se deschid pentru publicul larg. Pentru prima data parteneri ai acestui eveniment, Asociatia Anonymo Muza si Madame Sophie organizeaza o expozitie a celor mai importanti designeri romani la Impact Hub Universitate.

Exponatele vedeta vor fi hainele, cesurile de lux si bijuteriile create in serie mica si unicat. Este o incursiune in istoria modei, de la primele brand-uri aparute in Romania pana la creatiile ultimei generatii de designeri.

De asemenea veti putea admira expozitia foto „Prin Bucurestiul meu iubit” semnata Dana Stefanescu. O expozitie atipica, fotografiile fiind realizate in exclusivitate cu telefonul mobil. Veti fi turisti in capitala prin ochii fotografului profesionist care va scoate in evidenta detalii arhitecturale si o noua fata a orasului!

Noaptea designerilor 2020

Accesul se face gratuit!

Am dat startul inscrierilor, daca vrei sa participi ca expozant la acest eveniment te rugam sa ne trimiti o descriere a brandului si fotografii la adresele office@anonymomuza.ro, office@madamesophie.ro!

Revistele Bucuresti Life si Clarissa sunt parteneri media.

 

 

About The Author

%d