Despre gelozia în relații, cu Ana-Maria Calița pe Comedy Central

Comedy Club s04

Comedy Club – show-ul 100% românesc de stand up, a revenit toamna aceasta la Comedy Central cu noi invitați. Sezonul 4 al emisiunii cuprinde 7 episoade + 1 episod best-of, care sunt difuzate în fiecare duminică, de la ora 23.00.

În cel de-al patrulea episod, publicul se va putea destinde ascultând poveștile lui Radu Bucălae despre fricile sale mai puțin comune.

Mane Voicu va vorbi despre legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex, și despre cum ar suna astfel de propuneri. Tot el își amintește de momentele în care și-ar dori să fie recunoscut în public.
Ana-Maria Calița va povesti despre sentimentul de gelozie din relații și propriile ei experiențe, dar și despre compromisurile pe care trebuie să le faci atunci când iubești pe cineva.

„Comedy Central mi-a oferit cea mai frumoasă și intensă experiență. Sunt fericită că am putut să fac parte din acest proiect și sper să aduc multe râsete și bucurie în casele oamenilor, în special în această perioadă dificilă. Mulțumesc!”, a declarat Ana-Maria Calița.

Ana Maria Calita

Promoul episodului 5 poate fi vizionat aici.

Episodul trei i-a adus pe scena Comedy Club pe Andrei Ciobanu, care a vorbit despre părinții care își aduc copiii la spectacolele de stand-up. Ionuț Rusu a făcut analiza propriului nume de familie, iar Teodora Nedelcu ne-a amuzat cu un număr despre experiența ei de la școala de șoferi.

În cadrul Comedy Club sunt prezentate numai numere de stand-up comedy originale, create special pentru emisiune, pe baza unor scenarii aparținând comedianților care sunt și protagoniștii episoadelor, și sunt adaptate contextului local.

About The Author

%d