O noua terasa racoroasa in Parcul Drumul Taberei: Grupul Magic by Hop Garden a deschis Hop Garden Parc

Hop Garden Parc

Sambata, 3 iulie 2020, incepand cu ora 12.00, a avut loc deschiderea Hop Garden Parc, in parcul Drumul Taberei (fost Moghioros). Investitia totala in deschiderea noului local este estimata la 100.000 euro si include activitati de amenajare a spatiilor interioare si exterioare ale restaurantului si a teraselor, proiecte de utilare si modernizare a bucatariei, reorganizarea personalului, activitati de marketing si comunicare.

Hop Garden Parc este o gradina de vara situata in interiorul parcului Drumul Taberei si ocupa o suprafata de 1000 mp., cu acces din parc si din interiorul strandului. Cu o capacitate totala de pana la 500 de locuri la masa, impartite intre cele trei niveluri de terasa si restaurant, localul beneficiaza de un meniu diversificat, un cuptor din caramida pentru pizza si gratar in aer liber, fiind potrivit pentru momente de relaxare in natura sau pentru petreceri private in aer liber.

Amenajat intr-un stil nou, modernist, Hop Garden Parc combina mobilierul de lounge, alcatuit din canapele ample si mese joase, cu elementele de decor specifice unei gradini de vara, cu mese si scaune din lemn, potrivite pentru a lua masa la umbra copacilor, inscriindu-se pe linia de relaxare si utilitate urmata de restaurantele deschise in perioada 2019-2020.

Localul face parte din grupul Magic by Hop Garden, un complex de agrement cu o suprafata totala de 15.000 mp. redeschis in octombrie 2019 si condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului.

Deschiderea Hop Garden Parc in cadrul complexului de evenimente Magic by Hop Garden face parte din strategia de dezvoltare si modernizare a grupului, inceputa in 2019 si continuata la inceputul anului 2020. Parcul Drumul Taberei este o zona incantatoare, plina de viata si racoare, perfecta pentru a petrece zilele toride de vara in familie sau cu prietenii. De aceea, un nou spatiu plin de verdeata, potrivit pentru adulti si copii deopotriva, este bine-venit, pentru toti cei ce doresc sa petreaca momente de relaxare in aer liber. Fiind situate in proximitatea celor 3 piscine Magic Summer Waves, terasele noastre ofera un acces usor atit dinspre strand, cat si din parc si acelasi meniu delicios cu care i-am obisnuit pe clientii Hop Garden”, a declarat Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden.

Localul dispune si de o zona interioara ce urmeaza sa fie deschisa in momentul in care legislatia o va permite.

Amenajarea noilor terase respecta cu strictete regulile de distantare sociala impuse de autoritati. Localul asigura o igiena riguroasa a tuturor spatiilor interioare si exterioare si respecta in totalitate ultimele norme si proceduri legale, pentru ca personalul, invitatii si clientii sa fie in deplina siguranta.

Despre Magic by Hop Garden

Magic by Hop Garden este un complex de agrement specializat in organizarea evenimentelor private si corporate, pentru adulti si copii, redeschis in octombrie 2019 si condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului. Cu o suprafata totala de aproximativ 15.000 mp. situata preponderent in Parcul Moghioros, complexul este impartit in 4 zone diferite, ce pot fi folosite individual, in functie de evenimentul dorit: petreceri tematice pentru copii sau adulti, evenimente corporate sau private, petreceri la piscina sau in parc, aniversari, baluri sau diferite momente sarbatorite in familie.

Alaturi de Hop Garden Parc, complexul include alte 3 spatii de evenimente:

-Magic Ballroom este spatiul de evenimente private si corporate cu o suprafata de 800 mp. impartita in doua saloane specializate in organizarea de evenimente private si corporate: Salonul Ambiance cu o capacitate de maximum 120 de persoane si Salonul Grand cu o capacitate de pana la 270 de persoane.

-Magic Bistro functioneaza ca un restaurant sau bistro, de luni pana duminica, si ca zona pentru evenimente private, la cerere. Este un spatiu structurat in 4 zone distincte, ce pot fi folosite in paralel pentru diferite tipuri de evenimente: spatiul interior de maximum 50 persoane, terasa incalzita de la primul nivel cu o capacitate de 60 de persoane, foisorul mare de la ultimul nivel cu o capacitate de 40 de persoane si separeul intim pentru 10 persoane, de la nivelul doi (foisorul mic) unde se poate organiza o masa restransa in familie, cu prietenii apropiati sau cu colegii.

– Hop Garden este o berarie lansata in 2018 si singurul spatiu al grupului situat in Splaiul Unirii, nr. 225. Cu o capacitate de 200 de locuri si o terasa de 400 de locuri, este potrivita atat pentru intalniri cu prietenii, cat si pentru evenimente private si corporate organizate intr-un cadru informal.

Contact Magic by Hop Garden

Email: pr@magic-park.ro

Telefon: 0770 448 443/ 0748 116 938

www.magic-park.ro

www.hopgarden.ro

About The Author

%d