Concert FĂRĂ ZAHĂR – Şpriţ Acustic la Hop Garden

Concert FĂRĂ ZAHĂR - Şpriţ Acustic la Hop Garden

Fără Zahăr – Șpriț acustic este realitatea românească deseori tristă, peste care doi băieţi din Dorohoi reuşesc să aştearnă o spoială de optimism prin muzică şi glume.

Folk alternativ şi umor comestibil cu Bobo Burlacianu si Bobi Dumitraș.

Adresa: Hop Garden, Splaiul Unirii 225, București (zona Vitan)


Data: Duminica, 12 iulie 2020

Ora: 21:00

Bilete: https://bilete.thefool.ro

Despre Fool de Vara

Fool de Vară” transformă terasa Hop Garden în cea mai mare scenă de comedie în aer liber din centrul Bucureștiului. Cei mai cunoscuți artiști de stand-up din țară, cei mai îndrăzneți magicieni, cele mai complexe personaje vă prezintă o diversitate de spectacole, într-o atmosferă de vacanță.

Despre Hop Garden

La Hop Garden gasiti un mix de servicii care asigura petrecerea unui timp de calitate si trairea unor experiente memorabile. Beraria Hop Garden este un local pentru si despre prieteni, situat in Splaiul Unirii, nr. 225 și deschisă în 2018. Cu o capacitate de 200 de locuri si o terasa ampla, este potrivita atât pentru povești la o halbă de bere “asezonată” cu delicii culinare, cât și pentru evenimente private și corporate organizate într-un cadru informal.

Hop Garden face parte din complexul de agrement specializat in organizarea evenimentelor Magic Park by Hop Garden, alaturi de Magic Ballroom si Magic Bistro.

Contact și rezervări Hop Garden:

Splaiul Unirii nr. 225, Bucuresti

Telefon: 0770 448 443

office@hopgarden.ro

About The Author

%d blogeri au apreciat: