”Niște Oameni” la terasa Hop Garden – splaiul Unirii nr. 225

Niste oameni la Hop Garden

Pe 18 iunie, ”Niște Oameni” vin la ”FOOL de VARĂ”, pe terasa Hop Garden, cu un show deosebit.

Ioana Luiza, Dragos Mitran, Drăcea Bogdan, Virgil Ciulin, Victor Bara și Sergiu Mirică și-au pus pe hârtie ultimele experiențe și vin la terasă ca să le prezinte.

Cu niște cariere încă neîncepute, dar totuși aproape de final, cu o încredere oarbă și o pasiune pentru umor (și fin și de ultimă speță), ”Niște Oameni” reprezintă un grup folcloric diversificat în ceea ce privește atât orientarea sexuală, cât și zona de baștină.

Adresa: Hop Garden, Splaiul Unirii 225, Bucuresti (zona Vitan)

Data spectacol:

Joi, 18 Iunie 2020

Ora: 21:00

Bilete: https://bilete.thefool.ro și la punctele de vânzare iaBilet.ro din București

Preț bilet: 20 lei

Toate evenimentele organizate la terasa Hop Garden respectă cu strictețe regulile de distanțare socială impuse de autorități. Localul asigură o igiena riguroasă a tuturor spațiilor interioare și exterioare și respectă în totalitate ultimele norme și proceduri legale, pentru ca personalul, invitații și clienții să fie in deplină siguranță.

Despre ”Fool de Vara”

Fool de Vara” este un proiect de entertainment ambitios, care lanseaza cea mai mare scena de comedie in aer liber din Bucuresti. “The Fool” muta show-urile de stand-up comedy la terasa Hop Garden si promite spectacole incendiare si portii sanatoase de umor. Cei mai cunoscuti artisti de stand-up din tara, cei mai îndrazneti magicieni, cele mai complexe personaje va prezinta o diversitate de spectacole, într-o atmosfera de vacanta.

Despre Hop Garden

La Hop Garden gasiti un mix de servicii care asigura petrecerea unui timp de calitate si trairea unor experiente memorabile. Beraria Hop Garden este un local pentru si despre prieteni, situat in Splaiul Unirii, nr. 225 si deschisa în 2018. Cu o capacitate de 200 de locuri si o terasa ampla, este potrivita atat pentru povesti la o halba de bere “asezonata” cu delicii culinare, cat si pentru evenimente private si corporate organizate într-un cadru informal.

Hop Garden face parte din complexul de agrement specializat in organizarea evenimentelor Magic Park by Hop Garden, alaturi de Magic Ballroom si Magic Bistro.

About The Author

%d