Restaurante deschise in prezent in Bucuresti

Hop Garden

UPDATE, 18 martie

In urma decretului MAI de pe 17 martie, toate restaurantele au fost inchise iar o parte din ele au optat prin livrarea acasa sau la birou, prin intermediul Globo, UberEats, TakeAaway si FoodPanda.

 

In contextul ultimelor schimbari si a situatiei delicate pe care o traversam, tot mai multe restaurante au luat decizia de a-si inchide portile pentru a limita pagubele sau pentru a-si proteja angajatii.

Totusi, chiar si in conditiile actuale, oamenii trebuie sa manance si nu toata lumea are timp de cumparaturi sau de gatit acasa. De aceea, exista restaurante care inca sunt deschise si pregatite sa le ofere clientilor aceleasi preparate atat in restaurant, cat si prin livrari la domiciliu.

Lista de mai jos cuprinde restaurantele care sunt deschise, precum si cele care ofera livrari astazi, 16 martie (lista preluata de pe Restocracy.ro).

Restaurante deschise:

Restaurante care fac livrari:

 

Lista cu restaurantele deschise/ care fac livrari poate suferi permanent modificari, de aceea va invitam sa urmariti articlul de pe Restocracy pentru a vedea schimbarile aparute in timp real.

About The Author

%d