Noaptea Muzeelor 2020 va avea loc pe 14 noiembrie 2020

Noaptea muzeelor 2020

Update: Noaptea Muzeelor 2020 va avea loc pe 14 noiembrie 2020.

Imaginea oficiala a evenimentului a fost creata de artista Irina Dobrescu iar Logo NM2020 este creat de Andrei Tache.

Logo NM2020

 

Începând cu data de 5 februarie a fost lansata oficial campania de înscriere la a XVI-a ediție a Nopții Muzeelor care va avea loc în data de 16 mai.

Toate detaliile necesare pot fi gasite în fișa de înscriere.

Fișele de înscriere la Noaptea Muzeelor 2020 pot fi solicitate doar de către muzeele, instituțiile de cultură, ONG-urile, studiourile de creație, universitățile, liceele, agențiile de publicitate, galeriile de artă, spațiile neconvenționale care organizează evenimente speciale cu această ocazie.

Fișa de înscriere nu este pentru vizitatori. Aceștia au acces gratuit și necondiționat la orice eveniment din orașul de unde provin.

Termenul limită pentru inscrierea in Noaptea Muzeelor este 31 martie 2020.

Fișa de înscriere la Noaptea Muzeelor poate fi solicitata la adresa de email noaptea_muzeelor@yahoo.com

 

Despre Noaptea Muzeelor

Noaptea Muzeelor este un eveniment european iniţiat de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa în anul 2005. Evenimentul este patronat de Consiliul Europei, de UNESCO și de Consiliul Internațional al Muzeelor (ICOM). Noaptea Muzeelor este pandantul nocturn al Zilei Internaţionale a Muzeelor, care are loc pe 18 mai.
România este participantă încă de la prima ediție, iar numărul muzeelor implicate a crescut anual. Rețeaua Națională a Muzeelor din România este partener oficial al evenimentului la nivel internațional și coordonează organizarea acestuia în România și promovarea sa.

 

Sursa info & Grafica: Facebook Noaptea Muzeelor

About The Author

%d