Un proiect de combatere a problemei societatii moderne: sedentarismul

Sanatate prin Aqua Gym

In perioada 14 august – 15 septembrie, The President Pool & Lounge deruleaza programul educational “Sanatate prin aqua gym”, un proiect care si-a propus educarea publicului larg in ceea ce priveste beneficiile din domeniul sanatatii pe care le aduce gimnastica acvatica.

Lansarea proiectului a avut loc pe 14 august, la piscina din cadrul Centrului de Evenimente The President si a inclus un antrenament de aqua gym realizat de instructorul Eduard Balaita.

Afis aqua gym final

La activitatile de gimnastica acvatica ce au lansat proiectul au fost invitati sa participe iubitori ai activitatii in aer liber si abonati ai The President Pool & Lounge, clienti, jurnalisti si public larg.

Proiectul ”Sanatate prin Aqua Gym” a fost creat din dorinta de a pune accentul pe o problema curenta a societatii moderne: lipsa de miscare ce afecteaza copii si adulti, deopotriva; suntem mereu prea ocupati cu munca sau prea concentrati pe problemele cotidiene si uitam sa facem activitate fizica, devenim sedentari si acest lucru ne poate afecta sanatatea. Prin acest proiect vrem sa aratam ca putem respecta sfatul medicului de a face 30 de minute de miscare pe zi, chiar si in concediu sau in momentele de relaxare. Iar beneficiile aduse de sedintele de gimnastica acvatica sunt nepretuite: este printre putinele sporturi care solicita organismul fara sa-l supuna la un efort intens si il modeleaza armonios, fara efecte secundare”, a declarat Corin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President.

Programul educational „Sanatate prin aqua gym” este sprijinit de 13 parteneri media: ACCMediaChannel, Bucuresti Life, Bucurestii vechi si noi, Clarissa, DacicCool, Fashion8, IneditTV, IQool, Mujer, PR Wave, StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle.

Despre Aqua Gym

Gimnastica in apa, Aqua Gym sau Aqua Aerobic, cum mai este numita, este un tip de antrenament de impact scazut, dar care lucreaza intreg corpul, fiind benefic atat pentru dezvoltarea musculaturii, cat si pentru imbunatatirea rezistentei cardiovasculare.

Gimnastica acvatica este potrivita copiilor, tinerilor, adultilor si batranilor, putand fi practicat in siguranta de femeile insarcinate si de persoanele ce urmeaza programe de recuperare fizica.

Aqua Gym 2

Despre Corin Romanescu

CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activeaza de 20 de ani pe piata HORECA, fiind martor al principalelor tendinte ale fiecarei perioade. In ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate si private, oferind sfaturi practice si sprijin pentru sute de cupluri si zeci de companii din sectorul privat. Este Presedinte al Asociatiei pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane. Este Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti.

Despre The President Pool & Lounge

Situat pe malul Lacului Tei si inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, The President Pool & Lounge face parte din Centrul de Evenimente The President, un grup special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

The President Pool & Lounge ofera servicii de 5 stele in acest sezon estival: dusuri interioare si exterioare cu apa calda, 200 de vestiare cu cheie pentru depozitarea obiectelor personale, sezlonguri si umbrele de soare incluse in pret, tarife reduse pentru elevi si studenti, abonamente de sezon la preturi speciale.

Aqua Gym 3

Grupul dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, intre orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate intre 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate intre 100 si 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta-Verona cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane, alaturi de o terasa cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia) si o piscina cu o capacitate de 300 de persoane (The President Pool & Lounge) deschisa in perioada mai – septembrie .

Detalii si rezervari:
Telefon: 0763 550 406, 0760 087 384, 0766 747 379
office@president-events.ro
Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti
(in Parcul Tei – pe malul lacului)

www.the-president.ro

 

About The Author

%d