Trendul nunților și al botezurilor la cort este în creștere

Românii preferă tot mai des ca petrecerile lor de nuntă și de botez să aibă loc la cort. “Prețurile avantajoase, libertatea în alegerea locației precum și soluțiile la cheie sunt câteva dintre motivele pentru care aceștia aleg evenimentele la cort”, afirmă Chef Vasile Stan, proprietarul site-ului Cort Nunta.

Orice spațiu poate fi amenajat într-un decor de basm pentru evenimentul dorit. Furnizorii de corturi de nunti dispun de o gamă largă de corturi pentru nuntă, de diferite mărimi și pune la dispoziție corturi de nuntă, drapajele interioare, mobilier, huse, funde, fețe de masă, decorațiuni florale, veselă, echipamente sonore și luminoase, catering, ospătari și bucătari cu experiență, proțap, lampioane, artificii.

Chef Vasile Stan impreuna cu echipa Cortnunta.com

Chef Vasile Stan, proprietarul site-ului www.cortnunta.com, spune: “Un bun organizator de evenimente trebuie să aibă experiență și să poată să îți ofere soluții cât mai puțin costisitoare. Evenimentul va fi organizat în totalitate de noi, permițându-vă să vă bucurați de moment.”

Cortul este deschis și modular – nu există stâlpi de susținere în interior

ul cortului, astfel că organizatorul vă va sfătui, în funcție de numărul de invitați, câți metri pătrați va avea cortul și câte mese vor fi dispuse, precum și delimitarea ringului de dans.

Dacă plouă la nuntă, este semn de bogăție pentru miri, iar pentru cortul nu este nici o problemă. Prelatele laterale se pot închide imediat în caz de ploaie, fără probleme. Un alt avantaj este acela de a avea mereu aer curat, într-un cadru natural, iar spațiul poate fi încălzit.

Save

Save

About The Author

%d