Vineri, 13 octombrie, ora 22.30 – Concert tribut Pink Floyd cu Speak Floyd

Pe 13 octombrie, METALHEAD şi BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, de la ora 22:30, la un show extraordinar cu SPEAK FLOYD, singura trupa românească tribut Pink Floyd!

Speak Floyd reuşesc să recreeze atmosfera psihedelică şi să amintească publicului de piese care au dominat topurile, nu doar prin muzică, ci şi prin versurile filozofice. Membrii trupei: Dudu Isabel (Seven), Sandy Deac, Kovacs ”Kovi” Laszlo, Janky Zsolt, Kolumban Zoli, Edi Raită şi Lazăr Rudy se adresează iubitorilor de rock progresiv de cea mai bună calitate, dar şi celor care descoperă abia acum misterul Pink Floyd.

Formaţia Speak Floyd s-a înfiinţat în ianuarie 2010 la Cluj si are în componenţă muzicieni cu experienţă, care, din pasiune pentru muzica formaţiei Pink Floyd, au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspiraţie şi de mare succes în rândul ascultătorilor de muzică de calitate din România.

Prestaţiile de excepţie pe care le realizează membrii trupei când apar pe scenă, atenţia şi seriozitatea cu care abordează fiecare piesă, fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize, de care sperăm să se poată bucura cât mai mulţi iubitori de muzică bună din România şi din alte ţări.

Biletele pentru showul Speak Floyd se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea – Hard Rock Cafe Bucureşti, Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 – lângă casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), precum şi în ziua concertului la intrare.

About The Author

%d