Concert aniversar 13 ani New Levites la Blues Cafe Centrul Vechi

Vineri, 13 octombrie, incepand cu ora 19.30, Blues Cafe Centrul Vechi si New Levites organizeaza un concert aniversar 13 ani pentru toti iubitorii de muzica soul si gospel.

Evenimentul va avea loc in Centrul Vechi, Strada Covaci 6-8/ Intrarea Soarelui si va cuprinde muzica buna, preparatele traditionale si degustari de vinuri.

Participarea este gratuita.

Despre Blues Cafe

Deschis in iulie 2017, Blues Cafe Bucuresti face parte din Blues Cafe World, o franciza creata cu peste 5 ani in urma.

Inca de la deschidere, Blues Cafe iese in evidenta prin designul asemanator unei cafenele din New Orleans, in stilul anilor ’30-’40, cu ornamente inspirate de perioada interbelica. Cafeneaua este situata in Centrul Vechi al Bucurestiului, pe strada Covaci nr. 6-8, intr-o zona plina de legende, istorie, mituri urbane si muzica buna. Unul dintre principalele obiective Blues Cafe este promovarea blues-ului si a genurilor muzicale infratite.

Fiind deschis in inima Bucurestiului, Blues Cafe este un loc pentru prieteni, un amestec perfect de muzică live și mancare traditionala romaneasca, un local deosebit, cu o atmosferă de excepție. De asemenea, detine un personal de o profesionalitate exemplară, cu servire si comportament ireproșabile.

In fiecare dupa-amiaza, cafeneaua ofera un meniu preponderent traditional, cu accente urbane la care se adauga mai multe varietati de pizza (unul dintre putinele preparate straine incluse in meniu).

În prezent, Blues Cafe este una dintre putinele cafenele de sine-stătătoare din Capitală, în care se poate lua cina pana la ore tarzii din noapte și singurul local din București in care se poate asculta live blues si muzica soul.

Despre New Levites

New Levites este o trupa muzicala profesionista, recunoscuta pe plan national si international, cu sute de concerte in SUA si Europa.

Creata in 2004 in Bucuresti, pana in 2007 formatia s-a focusat pe creatiile proprii lansand 5 albume si 2 dvd-uri pana in 2016.

New Levites canta muzica spirituala cu mesaje Gospel, in 2016 sustinind peste 50 concerte in cafenele, pub-uri, mall-uri, sali de teatru si concerte, festivaluri de muzica si teatru, complexuri hoteliere, piete publice, zile ale oraselor, evenimente culturale si private etc.

In septembrie 2017, New Levites a fost nominalizata la Nashville (USA) la Premiile Muzicii Country, Sectiunea gospel-blues.

Rezervari: 021 313 1192 / 0742 141 113

Email: restaurant@blues-caffe.ro

Save

Save

Save

About The Author

1 thought on “Concert aniversar 13 ani New Levites la Blues Cafe Centrul Vechi

Comments are closed.

%d