Revelion 2019 in Bucuresti Parcul Titan

Revelion 2019 in Bucuresti Parcul Titan

Revelion 2019 in Bucuresti, Parcul Titan, sub conceptul ”Liberi sub cerul liber – 3 decenii de libertate”

Primaria Sectorului 3 organizeaza in acest an Revelionul 2019 in Parcul Titan sub concepul ”Liberi sub cerul liber – 3 decenii de libertate”. Revelionul 2019 va avea loc în Parcul Titan, platforma de la intrarea din str. Liviu Rebreanu, în proximitatea statuii ecvestre, cu începere de la ora 19.00.

Programul artistic solicitat de organizatori in cadrul documentatiei de atribuire este următorul:

  • Silviu Biriș& Taraf,
  • Lidia Buble&Band,
  • Nicu Alifantis& ZAN,
  • byron,
  • ROA,
  • Paraziții,
  • Mihai Mărgineanu& Band,
  • Vunk,
  • Adrian Naidin Cvintet,
  • Carla”s Dreams.

Prezentator: Răzvan Simion.

Ordinea indicată este ordinea de intrare a artiștilor în scenă; recitalurile vor avea o durată de 30 minute. Toti artistii vor canta live.

Revelionul 2019 face parte din seria de manifestări cultural -artistice dedicate Zilei Naționale a României, Crăciunului și Revelionului 2019 derulate de Primaria Sectorului 3 in perioada 1-31 decembrie.

Accesul locuitorilor Sectorului 3 la toată seria de evenimente organizate in luna decembrie este liber.
Conform informatiei publicate de reprezentantii sectorului 3 in documentatia de atribuire,”Revelionul acestui an marchează debutul anului 2019, care reprezintă, pentru România momentul de marcare a 30 de ani de la Revoluția din 1989, 30 de ani de libertate. Fiind în mod practic primul evenimental anului 2019, ne propunem ca Revelionul acestui an să fie conceptualizat în zona de libertate, înțeleasă ca o modalitate de comunicare și comuniune a unui ideal asumat în urmă cu 30 de ani. Modalitatea de implementare a conceptului de eveniment se dorește a fi una pozitivă, cu sublinierea aspectelor sociale care au generat schimbări de mentalitate și au creat bune practici în societatea românească”. (…) Revelionul 2019 are o adresabilitate largă; artiștii propuși acoperă mai toate zonele muzicale reprezentative, inclusiv cele necomerciale și nepromovate corespunzător de media, dar care generează acte artistice calitative”.

Seria evenimentelor dedicate sărbatorilor de iarnă în Sectorul 3, inceput cu sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei, în Parcul Al.I. Cuza, sub genericul „100 și La mulți ani!” si va continua cu evenimente dedicate Crăciunului, în Parcul Al.I. Cuza, culminand cu revelionul organizat in Parcul Titan, pe 31 decembrie.

Pentru organizarea Manifestarilor cultural-artistice dedicate Zilei Nationale a Romaniei, Craciunului si Revelionului Primaria Sectorului 3 a depus un anunt de achizitie pe 14 noiembrie a serviciilor prestate de artisti. Depunerea ofertelor s-a putut realiza in perioada 14 noiembrie – 23 noiembrie 2018. Criteriul de selectia a ofertelor a fost cel mai bun raport calitate-pret.

Mai multe informatii despre achizitie pot fi gasite in domentatia de atribuire de pe linkul urmator:

Anunt participare evenimente decembrie

Castigatorul ofertei nu a fost anuntat oficial de Primaria Sectorului 3.

About The Author

%d