A 7-a editie a salonlui VINTEST Bucuresti: 15-17 decembrie 2017

In perioada 15-17 decembrie are loc a saptea editie a salonului VINTEST Bucuresti, cu tema – ”VIN DE CRĂCIUN – Vinul – Arta si design-ul sticlei și al etichetei, arhitectura cramei”, eveniment marca Lucia Pirvu, expert degustător și organizatorul salonului de vinuri VINTEST București.

Sute de sortimente de vin, de spumante și frizante, de distilate, cu etichete semnate de pictori si graficieni vor fi expuse la Sala Expoziţională a Universității de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu ” din București, strada Academiei nr. 18-20, sector 1, în perioada 15-17 decembrie 2017, sub sloganul ”IUBESC VINUL ROMÂNESC”.

Evenimentul „Iubesc Vinul Românesc – Vin de Crăciun” poate fi şi ocazia ideală de a achiziţiona o sticlă de vin bine aleasă, reprezentând în acelaşi timp şi o idee inspirată de cadou de Crăciun!

Un bilet de intrare costă 20 lei, pentru care fiecare vizitator primește câte un pahar de vin suvenir pentru multiple degustări în cadrul salonului.

Achiziţionarea biletelor se face la intrarea în Sala Expoziţională a Universității de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”, pe tot parcursul evenimentului, 15-17 decembrie 2017, între orele 10-18.

În cadrul salonul de vinuri VINTEST vor putea fi degustate mai mult de 200 de vinuri de la crame cu vinuri din soiuri de viță-de-vie cu renume. Printre expozanții de anul acesta se numără: Casa De Vinuri Cotnari, Clos Des Colombes, Comuna Prundeni, Cotnari, Crama Dealul Dorului, Crama Gabai, Crama Hermeziu, Crama Histria, Crama Viisoara, Domeniile Anastasia, Domeniile Urlati, Jidvei, Vinarte, Vincon Romania, 1000 De Chipuri.

About The Author

%d