Stefan Banica – Concert extraordinar de Craciun

15 și 16 decembrie, Sala Palatului

Ștefan Bănică va continua și în acest an tradiția Concertelor Extraordinare de Crăciun, pentru al șaisprezecelea an consecutiv, cea mai longevivă producție muzicală din România. Concertele din acest an vor avea loc pe 15 și 16 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului.

Ștefan Bănicăeste singurul artist român care se impune de 16 ani încoace cu una dintre cele mai mari și complexe producții muzicale din România, devenită tradiție – Concertele Extraordinare de Crăciun.
Concertul de Crăciun are în spate o echipă de peste 150 de oameni și o muncă susținută ce începe cu cel putin șase luni înaintea evenimentelor din decembrie. Este o producție grandioasă care a devenit un veritabil reper în showbiz-ul românesc și care a deschis drumuri și pentru alți artiști români.
Performanța lui Ștefan Bănicăeste cu atât mai mare cu cât, după cincisprezece ani neîntrerupti de Concerte de Crăciun, susține în continuare, în fiecare an, cel mai mare număr de spectacole la Sala Palatului și vinde cele mai multe bilete la show-urile sale de Crăciun, spectacolele desfășurându-se de fiecare dată cu casa închisă.

“Mă bucur să ne revedem pentru pentru al șaisprezecelea an consecutiv la Concertele Extraordinare de Crăciun de la Sala Palatului” – a declarat Ștefan Banică. ”Tradiția continuă! Anul acesta, pe lângă piesele consacrate, pe care publicul le așteaptă de fiecare dată, vom include în playlist-ul concertelor de Crăciun și cântece noi, de pe noul meu album – Picat din Lună – ce va fi lansat în luna octombrie. Pe 15 și 16 decembrie vă aștept la Sala Palatului cu o productie amplă, cu o orchestră inedită, scenografie spectaculoasă, dans, invitați-surpriză și, mai ales, cu emoție și energie. Le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă această tradiție, ce împlinește 16 ani, însumand 63 de concerte sold-out și peste 315.000 spectatori la Sala Palatului. Multumesc publicului fidel, unii dintre spectatori fiind prezenți în fiecare an la aceste concerte, în marea noastră familie de Crăciun.”

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Librăriile ”Adevărul”, ”Mihai Eminescu”, ”Humanitas”, ”Carturești”, la Stația de Metrou Unirii 1, în Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Diverta, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și online, pe: vandbilete.ro, bilete.salapalatului.ro, bilete.ro, blt.ro, eventim.ro.
Info la: 0722408143, 0745171770, 0761478756

Concertele de Crăciun de la Sala Palatului din București vor fi precedate de un turneu național de amploare, desfășurat în perioada 23 octombrie – 9 noiembrie, care va promova noul album “Picat din Lună” – cel de-al șaisprezecelea album de autor și care va cuprinde 12 orașe: Pitești (23 octombrie), Craiova (24 octombrie), Timișoara (25 octombrie), Oradea (26 octombrie), Râmnicu Vâlcea (30 octombrie), Brașov (31 octombrie), Alexandria (1 noiembrie), Constanța (2 noiembrie), Galați (3 noiembrie), Bacău (6 noiembrie), Buzău (7 noiembrie), Chișinău (9 noiembrie),
Mai multe detalii despre turneu:
https://www.facebook.com/pg/StefanBanicaOfficial/events/?ref=page_internal

Actor, compozitor, interpret, regizor, producător, moderator tv, cu o carieră de peste 30 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România. Show-urile sale, ce-i poarta amprenta inconfundabila, sunt unice in intreg showbiz-ul romanesc. Cel care deschis drumul producțiilor și proiectelor muzicale de amploare din România, a atins recorduri de neegalat în cariera sa de peste 30 de ani în muzică, teatru, film și televiziune și a înregistrat adevărate recorduri cu ocazia Concertelor sale de Crăciun – peste 60 de concerte sold out la Sala Palatului – cea mai longevivă și complexaă producție muzicală din România, cu o tradiție de 15 ani. A lansat 15 albume de autor, premiate cu 5 Discuri de Aur și 2 Discuri de Platină. Cu zeci de videoclipuri muzicale de mare succes lansate, cu peste 30 de roluri în film și teatru și cu nenumărate alte premii și distincții ce i-au recompensat activitatea artistică și care vin în completarea palmaresului său impresionant, Ștefan Banică reprezintă un veritabil brand în show-biz-ul românesc.

Mai multe informații despre concertele de Crăciun, despre noul album “Picat din Lună” și despre turneul național, puteți găsi aici:
https://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial
https://www.instagram.com/stefanbanica.official
https://www.stefanbanica.ro

About The Author

%d