Concert Stefan Hrusca – Acasa de Craciun

Stefan Hrusca vine “Acasa de Craciun” si concerteaza la Teatrul National din Bucuresti pe 18 decembrie!

Asa cum ne-a obisnuit, Stefan Hrusca revine de pe meleaguri indepartate, pentru concertele din cadrul turneului “Acasa de Craciun”! Vocea care intregeste de un sfert de veac magia sarbatorilor de iarna va bucura ascultatorii de pretutindeni cu acordurile mangaietorare ale colindelor traditionale romanesti, dintre care nu vor lipsi: „Florile Dalbe”, „Trei Pastori”, „Afara ninge linistit”, „Linu-i lin”! Intalnirea cu publicul bucurestean este programata pe 18 decembrie la Sala Mare a Teatrului National. Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National si online pe mystage.ro, startickets.ro, bilete.ro si blt.ro.

Datele deja confirmate sunt:
11 decembrie Timisoara – Opera Nationala
13 decembrie Iasi – Teatrul National
16 decembrie Cluj Napoca – Cinema Florin Piersic
18 decembrie Bucuresti – Teatrul National

Pe parcursul intregului turneu, Stefan Hrusca va fi acompaniat de Mario Florescu la instrumente de percutie si Radu Rotaru la clape. Pentru spectacolele din tara biletele se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol si online pe startickets.ro si bilete.ro.

Cantate mereu cu aceeasi sensibilitate, colindele interpretate de Stefan Hrusca si-au dobandit statutul de veritabila traditie autohtona a sarbatorilor de iarna. Concertele se numara printre cele mai longevive evenimente reiterante, de pe piata din Romania: inaugurata in anul 1991 seria concertelor de Craciun sustinute de Stefan Hrusca va fi pusa in scena pentru a XXVI-a oara in acest an. Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai indragite colinde, aduse in fata publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramuresului.

Asadar, nu pierdeti o intalnire de suflet, ce pune la loc de cinste colindul traditional, interpretat in cea mai sincera si autentica maniera!

 

%d blogeri au apreciat: