Târg de vinuri, băuturi alcoolice și non-alcoolice. Sortimente de vinuri, băuturi răcoritoare și energizante, băuturi spirtoase, bere. Echipamente și tehnologii pentru prelucrare, ambalaje pentru băuturi.

Cea de-a XX-a editie a unuia dintre cele mai importante targuri in domeniul bauturilor alcoolice si non-alcoolice din Romania va avea loc in perioada 25-29 octombrie 2017, in Pavilionul Central Romexpo.

Avand ca scop principal sustinerea industriei bauturilor alcoolice si non-alcoolice, Expo Drink & Wine este locul de intalnire al specialistilor din industria de bauturi alcoolice si non-alcoolice, oferindu-le acestora posibilitatea de a interactiona, timp de cinci zile, intr-un mediu profesionist.

In cadrul targului vor expune companii producatoare, importatoare si distribuitoare de vinuri, bauturi alcoolice si racoritoare, precum si de echipamente si tehnologii pentru prelucrare, ambalaje pentru bauturi si produse chimice destinate viticulturii. De asemenea, vor fi organizate evenimente care abordeaza teme de actualitate din domeniul bauturilor alcoolice si non-alcoolice, conferinte, dezbateri, prezentari de produse si tehnologii care sa reflecte ultimele tendinte in domeniu, dar si demonstratii de bartending.

Expozantii vor avea ocazia sa intalneasca specialisti din domeniu, sa identifice noi directii in care isi pot dezvolta afacerea, sa se informeze asupra tendintelor actuale si sa si prezinte produsele direct celor interesati. Totodata, vizitatorii vor avea posibilitatea de a degusta si achizitiona produse din categorii diverse, cuprinzand sortimente de vinuri, bauturi racoritoare si energizante, bauturi spirtoase sau bere.

In aceeasi perioada cu EXPO DRINK & WINE 2017, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo se vor desfasura alte 2 evenimente cu tematici complementare: INDAGRA – Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei INDAGRA FOOD – Targ international pentru industria alimentara.

Contact

Adresa: Marasti Blvd, nr. 65-67 C.P. 32-3, cod 011465, Bucuresti, Romania
Telefon: +40 21 207.70.00
E-Mail: romexpo@romexpo.ro

About The Author

1 thought on “Expo Drink & Wine 2017

Comments are closed.

%d