Targurile Ghidul Miresei afectate de decizia privind interzicerea adunărilor publice cu peste 1000 de persoane

Ghidul Miresei

Ca urmare a deciziei autorităților din data de 8 martie 2020 privind interzicerea adunărilor publice la care participă mai mult de 1000 de persoane, Ghidul Miresei anunță statusul Târgului Ghidul Miresei, după cum urmează:

Braşov, 21-22 Martie 2020 – se amână
Constanța, 28-29 Martie 2020 – se amână
Bucureşti, 15-17 Mai 2020 – în aşteptarea deciziilor oficiale
Bucureşti, 13-15 Noiembrie 2020 – în aşteptarea deciziilor oficiale

Toate sumele plătite către organizatori vor fi returnate integral.

 

Scrisoare deschisă din partea organizatorilor:

„Domnule Senator Iliescu Catalin Lucian, va rog sa ma ajutati in a face cunoscuta pozitia si nevoia noastra institutiilor abilitate!

Reprezint societatea Standard Marketing, sau cum suntem bine cunoscuti ca brand: Ghidul Miresei. Societatea este infiintata din 2005, a avut o crestere continua si pe profit de 15 ani incoace, in ultimii ani atingand cifra de afaceri de aproape 1mil Euro. Avem peste 20 de oameni care au castiguri cu forme 100% legale din aceasta afacere. Platim de 15 ani sute de mii de lei anual impozite si taxe: tva dar si taxe salariale. Cei 20 de oameni sunt sufletul acestei firme, sunt oameni buni, cu experienta, ii iubesc pe fiecare in parte, as face sacrificii pentru ei la orice ora.

Si totusi… peste noapte, ma vad nevoita sa ii las pe toti pe drumuri. Pe toti acesti oameni buni, muncitori, pe oamenii care au ridicat alaturi de mine firma la nivelul de cel mai mare targ de nunti din Romania si din Europa de Est. Si totul mergea perfect normal acum 2 saptamani, totul era in grafic…azi insa ma vad nevoita sa ii las pe toti muritori de foame.

Firma mea face parte din prima linie de firme afectate de masurile impotriva Covid19. Ghidul Miresei organizeaza exclusiv targuri de nunti, unde doar expozantii depasesc numarul de 1000 de persoane. In doar 10 secunde, prin restrictiile de evenimente de peste 1000 de persoane, noi am ramas TOTAL, INSTANT SI COMPLET fara obiect de activitate. Inteleg perfect masurile, si sunt de acord cu ele. Nu ma plang pe mine! Nu doresc profit sau compensare! Nu am cerut pomana nimanui vreodata! Dar prin aceste masuri ni s-au sters instant contracte de aproape 200k euro, valabile acum 2 zile. Pe hartie ele exista…dar noi trebuie sa returnam banii celor care au dat avansuri, si am pierdut si multe alte cheltuieli facute in avans.

Incepand cu masurile anuntate in data de 8 martie 2020, SINGURUL nostru obiect de activitate a iesit instant in afara legii. :(( Desigur ca inteleg necesitatea acestor masuri, dupa cum spuneam. Personal eu accept si duc cum pot situatia. Insa …dupa returnarea sumelor incasate pentru targurile amanate, imi vor ramane bani strict pentru salariile lunii februarie. Apoi…imi las toti oamenii pe strada!

Va implor sa ma ajutati. SALVATI OAMENII! Gasiti o metoda, un mijloc de ajutor social pentru cei care peste noapte sunt someri si au copii acasa. Este 500 lei ajutorul de somaj, si nu isi vor gasi de lucru lunile acestea, stim prea bine. Iar la targurile de joburi nu pot merge, ca sa fac o gluma (amara, ce e drept). :((

Mai grav este ca una dintre colege este de doar 5 luni in campul muncii si nu a cotizat inca 12 luni, deci nici ajutor de somaj nu va primi. O trimit direct in strada…sa moara efectiv de foame. Si ca mine sunt cu siguranta multe alte institutii cu multi alti angajati in situatii similare. NU AU NICI O VINA PENTRU CE SE INTAMPLA, VA IMPLOR SALVATI OAMENII! Nu au ce manca peste noapte, si nu este vina lor. Sunt convinsa ca orice antreprenor va va spune acelasi lucru: lasati-ne pe noi, investitorii. Noi poate mai gasim o solutie de a depasi perioada dificila. Dar…va implor sa salvati oamenii! La ZERO ABSOLUT venituri peste noapte (ba chiar minus 200k euro, pe care ii returnam), eu nu ii mai pot ajuta. Doar statul ar mai putea sa o faca! VA IMPLOR NU-I LASATI SA MOARA DE FOAME! Haideti sa ne gandim si la oamenii sanatosi, asa cum desigur ne gandim si la cei bolnavi! Toti merita ajutor!

Va rog, Domnule Lucian Iliescu, sa ne ajutati, daca aveti vreo idee, vreo solutie, sau stiti cumva unde putem ridica problema noastra, macar cui sa ne adresam cu situatia aceasta. Este o problema reala, concreta, palpabila inca de AZI. Care nu sufera amanare.

Cu mult respect,
Ana Haralambie
Fondator Ghidul Miresei”

About The Author

%d