BIFE SIM

O nouă ediție a târgului internațional de mobilă, echipamente și accesorii – BIFE SIM va avea loc la Romexpo, între 12 și 16 septembrie.

BIFE-SIM aduce în prim-plan atât tehnologiile și metodele de realizare a pieselor de mobilier, cât și stilurile folosite în prezent la crearea mobilei și la amplasarea ei în amenajări.

Timp de cinci zile, la Romexpo vei regăsi mobilier clasic, dar și modern, realizat din lemn masiv, dar și combinat în stiluri contemporane și eclectice, cu diverse materiale și accesorii, precum piele, sticlă sau textile decorative.

Program de vizitare: 12 – 15 septembrie: 10:00 – 18:00; 16 septembrie: 10:00 – 16:00.

Bilet intrare: 10 lei/zi.
Detalii: www.bife-sim.ro

Despre BIFE SIM

Romexpo, in parteneriat strategic cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si CCIR organizeaza, in perioada 12-16 septembrie 2018, cea de-a XXVII-a editie a BIFE-SIM – Targ international de mobila, echipamente si accesorii.

BIFE-SIM se va desfasura in 2018 in noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului 2017 – Pavilioanele B1 si B2.

Avand o suprafata totala de 27.000 mp, pavilioanele sunt locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

Cele șase saloane tematice vor facilita accesul vizitatorilor în zonele care îi interesează în mod deosebit şi care le vor permite să facă alegeri informate şi inspirate:
• Salonul Clasic;
• Salonul Design;
• Salonul Confort;
• Salonul Bucatarii;
• Salonul Decorațiuni și Corpuri de Iluminat;
• Salonul Echipamente, Mașini, Utilaje, Materii Prime și Accesorii.

About The Author

%d