De Sanziene sarbatorim Ziua Universala a Iei la The President!

Ziua Iei

Pe 24 iunie, de Sanziene, va invitam sa sarbatoriti Ziua Universala a Iei alaturi de noi, in cadrul Centrului de Evenimente The President!

Pentru a incuraja cât mai multe persoane sa poarte imbracamintea traditionala romaneasca, pe durata intregii zile, intre orele 10 – 24, fiecare persoana care va trece pragul complexului The President purtand ia romaneasca, va primi din partea casei un pahar cu limonada proaspata.

Alaturandu-se manifestarilor culturale care se desfasoara in toata lumea, pe 24 iunie, The President sprijna cultura romaneasca, promovand portul popular si reintoarcerea la traditiile autentice.

În ultimii ani, bluza românească a fost recunoscută ca un simbol internațional al culturii române și o sursă de inspirație pentru creatorii de modă din lumea întreagă.

Ziua Universală a Iei este sărbătorită, în fiecare an, pe 24 iunie, pentru a promova cămașa din pânză cu broderii impresionante, care amintește de lada cu zestre a bunicii. Bluza tradițională românească este celebrată de românii de pretutindeni odată cu Sânzienele și cu Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul.

Rezervari si contact: 0763 550 406, 0760 087 384, 0766 747 379
Email: office@president-events.ro
www.the-president.ro

About The Author

%d