SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA va introduce intr-un spectacol de Craciun, o intampinare a Sarbatorilor de iarna pentru cei dragi, in compania sopranei Simona Eisinger, a baritonului Philippe Spiegel si alaturi de dirijorul orchestrei, Vinicius Kattah (31 de ani)!

 

Bilete, la urmatoarele preturi:

Categoria IV – 99 lei

Categoria III – 149 lei

Categoria II – 199 lei

Categoria I – 299 lei

Biletele se gasesc pe: eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, bilet.ro, myticket.ro, blt.ro, startickets.ro si salapalatului.ro.

DESPRE SCHOENBRUNN FESTIVAL ORCHESTRA VIENNA

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna transpune muzical era imperiala a Vienei, avand totodata o traditie indelungata de lucru alaturi de cantareti de opereta si dansatori de balet.

Fondata in 1997, efectivul instrumental asigura reprezentatiile la Opera din Viena si la festivalurile din Salzburg. In plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenica si aspect vestimentar impecabile. Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna este devotata muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, alaturi de lucrarilor muzicale ale lui Wolfgang Amadeus Mozart., Joseph Haydn sau Franz Schubert .

Concertele desfasurate de celebra orchestra vieneza au loc in Orangeria Schoenbrunn, un spatiu artistic ce s-a transformat intr-o locatie pentru evenimente culturale.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna realizeaza turnee si la nivel international, atat in Europa (în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania, Elvetia, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croatia si Rusia), cat si peste ocean.

About The Author

%d